Παρασκευή, Μαϊος 03, 2024
Follow Us
Ατμοσφαιρικά τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας «Εικαστικό Φθινόπωρο 2022» (φωτορεπορτάζ)

Ατμοσφαιρική ήταν σημερινή βραδιά των εγκαινίων της καθιερωμένης ετήσιας έκθεσης του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας «Εικαστικό Φθινόπωρο 2022», στην οποία τα τμήματα των Εικαστικών Εργαστηρίων του παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους.

mpade

Δημιουργικά άτομα, μικροί και μεγάλοι, φανερώνουν το ταλέντο τους και την αγάπη τους για την εικαστική δημιουργία. Η τέχνη άλλωστε επηρεάζει σημαντικά τη ζωή μας.  

Τα εγκαίνια έγιναν στον Χώρο Τέχνης «Ναϊάς» και παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Νάουσας κα. Δώρα Μπαλτατζίδου, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γιώργος Τριανταφύλλου, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νάουσας κ. Κώστας Χατζηστυλλής, μαθητές και φίλοι των εικαστικών.

Τα έργα των τμημάτων ζωγραφικής (παιδική - ενηλίκων) θα εκτίθενται στο αίθριο του Πολυχώρου Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» («Βέτλανς»), του τμήματος ζωγραφικής ενηλίκων στην αίθουσα «Καμίνι» και των τμημάτων βιτρό, κεραμικής, χαρακτικής στον Χώρο Τέχνης «Ναϊάς». Αναλυτικότερα: 

- 10 - 18 Σεπτεμβρίου, Χώρος Τέχνης «Ναϊάς»: Έκθεση τμήματος βιτρό 

- 17 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου, Αίθουσα «Καμίνι»: Έκθεση τμήματος ζωγραφικής ενηλίκων 

- 24 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου, Αίθριο «Βέτλανς»: Έκθεση τμημάτων ζωγραφικής (παιδικής, εφήβων) 

- 24 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου, Χώρος Τέχνης «Ναϊάς»: Έκθεση τμημάτων κεραμικής, χαρακτικής 

Οι εκθέσεις όλων των τμημάτων θα είναι ανοικτές καθημερινά τις ώρες 18:00 - 21:00, όπως επίσης και τις Κυριακές το πρωί από 11:00 - 14:00 και το απόγευμα 18:00 - 21:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. 

 mpapar