Σάββατο, Σεπτέμβριος 07, 2024
Follow Us
Με κεράσματα και παρουσία του δημάρχου Νάουσας η συνεδρίαση Οικονομική Επιτροπή Νάουσας

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τα πρακτικά δημοπρασιών για την εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων σε Μονόσπιτα (για καλλιέργεια μονοετών φυτών για 5 χρόνια) και Χαρίεσσα (για 4 χρόνια).   

mpabee

Ο κ. Άγγελος Λακηνάνος επανέλαβε την πρότασή του για εκπόνηση ολοκληρωμένης χωροταξικής μελέτης σε ό,τι αφορά τις δημοτικές χορτολιβαδικές εκτάσεις. 

Ο Αντιδήμαρχος κ. Παύλος Αδαμίδης επισήμανε την παρατηρούμενη – τα τελευταία χρόνια – σοβαρή μείωση των καλλιεργούμενων εκτάσεων στην περιοχή μας.  

Εγκρίθηκε, επίσης, οικονομική ενίσχυση 1.000 ευρώ στον Αθλητικό Σύλλογο Μπιλιάρδου Νάουσας «Classic». 

Τέλος, κατά πλειοψηφία «πέρασε» η 12η αναμόρφωση του δημοτικού προϋπολογισμού έτους 2002, που θα συζητηθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας. 

ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

Τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρακολούθησε και ο Δήμαρχος κ. Νικόλας Καρανικόλας. Είχε, μάλιστα, μια σύντομη συνομιλία με τα μέλη της Επιτροπής, που περιστράφηκε και στην επικείμενη αλλαγή των αντιδημάρχων. Η ανακοίνωση των ονομάτων τους τοποθετείται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας (πιθανότατα την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022).

ΚΕΡΑΣΜΑ 

Κέρασμα στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και στους συνεργάτες της παρέθεσε η Αντιδήμαρχος κα. Δώρα Μπαλτατζίδου. Τους ευχαρίστησε θερμά για τη συνεργασία και ευχήθηκε σε όλους υγεία. 

 

hapar