Σάββατο, Απρίλιος 20, 2024
Follow Us
Μόνιμα εγγεγραμμένοι στη…Γραμμένη

Ήταν και συνεχίζει να είναι ιδανικός χώρος διακοπών σε περιόδους καύσωνα. Η Γραμμένη είναι ανεξίτηλα…γραμμένη στη μνήμη των Ναουσαίων παραθεριστών.

bekar

Ως χώρος ανάπαυσης και αναψυχής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες μετατράπηκε σε ορεινό κάμπινγκ και από παλιά προσφέρει σε δεκάδες οικογένειες και παρέες πληθώρα δραστηριοτήτων και εμπειριών, με σημαντικότερη, βέβαια, την υπαίθρια – ορεινή διαβίωση.  

Ο δρόμος που οδηγεί εκεί ασφαλτοστρώθηκε πρόσφατα και απομένει η ολοκλήρωση της σύνδεσης με το δίκτυο ηλεκτρισμού. Πολύς είναι ο κόσμος που επισκέπτεται τον αγαπημένο κατασκηνωτικό χώρο των Ναουσαίων τα Σαββατοκύριακα και αρκετοί είναι οι «μόνιμοι κάτοικοι», που απολαμβάνουν την απόλυτη δροσιά και τη γοητεία της ορεινής… βεράντας του Βερμίου.  

Απομονωμένοι στον παράδεισο, με ζακέτα ή μπουφανάκι το βράδυ, χαίρονται και προστατεύουν το βουνό μας (άγρυπνο είναι και το μάτι των αρμόδιων υπηρεσιών), μόλις λίγα λεπτά από τον… πολιτισμό, τη Νάουσα και το «θορυβώδες» τουριστικά - τέτοια εποχή -  Σέλι. 

Μια δροσερή καταπράσινη όαση για τους Ναουσαίους και τους φίλους τους, που, σίγουρα μπορεί ν’ αποτελέσει πρότυπο αειφόρου διαβίωσης και αναψυχής.

natik