Παρασκευή, Σεπτέμβριος 27, 2024
Follow Us
Δημοπρατήθηκε από την ΔΕΥΑΝ το έργο «Εργασίες για την ολοκλήρωση του νέου δικτύου ύδρευσης στην Δ.Ε.Υ.Α. Νάουσας»

Την Δευτέρα 21/02/2022 δημοπρατήθηκε από την ΔΕΥΑΝ το έργο «Εργασίες για την ολοκλήρωση του νέου δικτύου ύδρευσης στην Δ.Ε.Υ.Α. Νάουσας».

 mpabee

Η εργολαβία αφορά στην εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών για την ολοκλήρωση της λειτουργίας των νέων δικτύων της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. στο νότιο τμήμα της Δ.Κ. Νάουσας. Στην περιοχή μελέτης, υφίστανται οι νέοι κεντρικοί αγωγοί των δικτύων και οι αναμονές των ιδιωτικών παροχών και με το παρόν έργο θα γίνει η ολοκλήρωση των ιδιωτικών παροχών, καθώς και η επιδιόρθωση βλαβών επί κεντρικών αγωγών, ώστε να τοποθετηθούν νέες δικλείδες ελέγχου και θα γίνει εντοπισμός των υφιστάμενων και προσαρμογή τους στο επίπεδο του οδοστρώματος.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ: κατασκευή 1800 νέων ιδιωτικών συνδέσεων, αποκατάσταση 350 διαρροών σε ιδιωτική σύνδεση, απομόνωση 1900 παροχών από το παλαιό δίκτυο, ανακατασκευή- μεταφορά 100 παλαιών συνδέσεων, διόρθωση 27 βλαβών επί κεντρικού αγωγού, εύρεση 50 φρεατίων δικλείδας και προσαρμογή στη στάθμη του οδοστρώματος, τοποθέτηση 38 νέων βανών επί του αγωγού του νέου δικτύου, σύνδεση υφιστάμενου αγωγού στο νέο κεντρικό αγωγό ύδρευσης (και ανάρτηση αγωγού από 2 γέφυρες 25 μέτρων).

nana