Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
Follow Us
Επίσκεψη της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου Τζωρτζίνας Αθανασίου στο νοσοκομείο Νάουσας

Δημόσιες υπηρεσίες του δήμου Νάουσας επισκέφτηκε η υποψήφια  Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας με την « Αλληλεγγύη»,  Τζωρτζίνα Αθανασίου.

Για την επίσκεψη της στο νοσοκομείο Νάουσας αναφέρει: «Κάθε προηγμένη κοινωνία κρίνεται από το επίπεδο παροχών υγείας που απολαμβάνουν οι πολίτες της.

Το Νοσοκομείο της Νάουσας, αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας, και βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής όλων μας, ώστε να συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες υγείας που αξίζουν οι πολίτες.

Συναντήθηκα σήμερα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Νάουσας, κύριο Κώστα Λυκοστράτη και συζητήσαμε την μέχρι τώρα πορεία του Νοσοκομείου μας, τις προκλήσεις που αντιμετώπισε και τις ανάγκες που καλείται να καλύψει στο παρόν και στο μέλλον.

Ο κ. Λυκοστράτης αναφέρθηκε σε δέσμη μέτρων που θα διευκόλυναν τον ίδιο και τους συνεργάτες του για την βελτιστοποίηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, τα οποία αναγνωρίζω και ασπάζομαι ως αιτήματα, που θα καλυτερεύσουν τις παροχές υγείας και θα αυξήσουν την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας και όλων των ημαθιωτών για το Νοσοκομείο μας».