Δευτέρα, Ιούνιος 24, 2024
Follow Us
Με τους Δημάρχους Νάουσας και Βέροιας, Νικόλα Καρανικόλα και Κώστα Βοργιαζίδη, συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης 2 Μαΐου η κα. Στέλλα Αραμπατζή

Με θητεία σχεδόν 10 χρόνων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ., γνωρίζει από πρώτο χέρι τα ζητήματα των Δήμων και εστίασε εξαρχής στην καρδιά των προβλημάτων που ταλανίζουν τους δύο Δήμους.

Ανέφερε ότι η κεντρική διοίκηση οφείλει να δώσει κονδύλια και κομβικές αρμοδιότητες, ώστε να ασκούνται κάθετες πολιτικές ανάπτυξης υποδομών και δράσεων υπέρ των πολιτών, με στόχο ο πρώτος βαθμός της Αυτοδιοίκησης να επιστρέψει δυναμικά και ουσιαστικά κοντά και δίπλα στον πολίτη. Οι δύο Δήμαρχοι ευχήθηκαν ό,τι καλύτερο στην προσπάθεια της κ. Αραμπατζή, δεδομένου ότι με αυτοδιοικητικούς στη Βουλή ισχυροποιείται τα μέγιστα η φωνή των Δήμων και των πολιτών.

Ακολούθησε επίσκεψη της υποψήφιας βουλευτή στα γραφεία της Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας. Συνομιλώντας με τους διευθυντές, Ευθυμία Γώτη και Σάκη Αλατζόγλου, η κ. Αραμπατζή τους συνεχάρη για την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων τους, αλλά και το δυναμικό στίγμα που έδωσαν από τις πρώτες κιόλας ημέρες τους στην υψηλής ευθύνης θέση τους. Τόνισε παράλληλα ότι ο χώρος της Παιδείας είναι το κρίσιμο εκείνο στοιχείο που με καλή προαίρεση από όλες τις πλευρές, οργάνωση και πολλή δουλειά, δύναται να αλλάξει προς το καλύτερο τον ρου της ιστορίας της χώρας μας.