Δευτέρα, Ιούνιος 24, 2024
Follow Us
Στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τα κίνητρα ανάπτυξης και τη φορολογία στον αγροτικό τομέα και τη νέα ΚΑΠ, η Στέλλα Αραμπατζή

Την ενημερωτική εκδήλωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας & Θράκης, με θέμα τα κίνητρα ανάπτυξης και τη φορολογία στον αγροτικό τομέα και τη νέα ΚΑΠ, παρακολούθησε το βράδυ της Τρίτης η Στέλλα Αραμπατζή στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας. 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθία συνεχάρη του ομιλητές (Απόστολος Βεσυρόπουλος, υφυπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Μπαγινέτας, Γ. Γραμματέας υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Σημανδράκος, πρόεδρος ΟΠΕΚΕΠΕ) για τις εμπεριστατωμένες εισηγήσεις τους και τη διοργάνωση της εκδήλωσης στην Ημαθία.

«Ο αγροτικός κλάδος στον νομό μας είναι πολύ σημαντικός και πρωτοβουλίες σαν τη σημερινή αναδεικνύουν ακριβώς την ανάγκη στήριξής του και για το επόμενο κρίσιμο διάστημα. Η κλιματική κρίση και οι ραγδαίες αλλαγές στην παγκόσμια οικονομία και διατροφή είναι μεγάλα ζητήματα, οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι και να σχεδιάζουμε με επίκεντρο την κινητροδότηση του αγρότη να παραμείνει στο χωράφι του» τόνισε η κ. Αραμπατζή.