Σάββατο, Σεπτέμβριος 23, 2023
Follow Us
Σταύρος Τσέλιος-ΕΝΑ ΜΑΖΙ-Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Νικόλα Καρανικόλα

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΕΛΙΟΣ

Του Εμμανουήλ και της Κυριακής (Γουτιάνου). Παντρεμένος με την Ζερβανταρίδου Πετρινή, την… δυναμική σύζυγο, συμπαραστάτης του συντρόφου της στη ζωή, στην εργασία αλλά και στο… πάθος του να προσφέρει στα κοινά της Νάουσας, όταν αποφασίζει να εκτεθεί σε εκλογές.

Έχουμε αποκτήσει μαζί δυο κόρες, την μεγαλύτερή μας την Χρύσα, παντρεμένη με τον Κεσογιάν Τιγκράν-Γιώργο κι έφεραν στη ζωή την μικρή Ελισάβετ και τη μικρότερη κόρη μας την Εμμανουέλα.

Το επάγγελμα μου είναι Αναλυτής – Προγραμματιστής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και είμαι ιδιοκτήτης εταιρίας παροχής υπηρεσιών και προώθησης εξοπλισμού σε ό,τι αφορά στους τομείς της Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, από το 1987, με καταστήματα στη Νάουσα, στη Βέροια και συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα.

Από το 1990 ασχολούμαι με τα κοινά της Νάουσας, όταν για πρώτη φορά  - στην ηλικία των 23 χρόνων - συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο της «Προοδευτικής Κίνησης» με επικεφαλής τον Δημήτρη Βλάχο.

Το 1994 συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο  «Κίνηση Πολιτών για τη Νάουσα».

Το 1998 με την  «Προοδευτική Κίνηση» εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος και ορίστηκα Αντιδήμαρχος για τα έτη 2001 και 2002.

Ως Αντιδήμαρχος, επιδίωξα και κατάφερα να ενταχθεί η Νάουσα στο Δίκτυο Προολυμπιακών Προπονητηρίων του «ΕΛΛΑΔΑ 2004». Από αυτό το πρόγραμμα, χρηματοδοτήθηκε η κατασκευή του κλειστού κολυμβητηρίου του Αγ. Νικολάου, αρχικού προϋπολογισμού 3.000.000,00€, η εγκατάσταση των προβολέων στο γήπεδο της Νάουσας και πλήθος άλλων εργασιών για την βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Νάουσας, συνολικής αξίας της τάξης των 700.000,00€. Προώθησα την εγκατάσταση των προβολέων στα γήπεδα τένις του Αγ. Νικολάου από τον Δήμο κι έφερα το Κ.Ε.Π στην Νάουσα, από την πρώτη φάση της δημιουργίας τους.

Από την αντιμισθία μου, πλήρωσα το απαιτούμενο αρχικό ποσό σε εταιρία συμβούλων, προκειμένου να συνταχθεί η μελέτη-πρόταση αρχικού προϋπολογισμού της τάξης του 1.500.000,00€, για να ενταχθεί η Νάουσα στο Μέτρο 5.1 του Επιχειρησιακού Σχεδίου της Π.Κ.Μ.

Με αυτή την χρηματοδότηση, ο Δήμος Νάουσας, ήταν ο μόνος που υλοποίησε πέντε προγράμματα Κοινωνικής Μέριμνας ( Βρεφονηπιακός Σταθμός , Κ.Δ.ΑΠ, Κ.Δ.ΑΠ-Μ.Ε.Α, Κ.Η.Φ.Η, Ενίσχυση του «Βοήθεια στο Σπίτι»), τα οποία πρόσφεραν και προσφέρουν έως και σήμερα κοινωνικό έργο αλλά και απασχόληση σε αρκετούς κατοίκους του Δήμου Νάουσας. Ακόμη, βοήθησα -με ίδιους πόρους- Πολιτιστικούς Συλλόγους και συμπολίτες μας.

Διετέλεσα Πρόεδρος Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Τουριστικής Ανάπτυξης Βερμίου (Δ.Ε.Τ.Α.Β) από το 1999 έως το 2002 και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Χιονοδρομικού Κέντρου 3-5 Πηγάδια (2001 & 2002).

Κατά την θητεία μου εγκαταστάθηκαν τρεις νέοι συρόμενοι αναβατήρες –με κονδύλια της Νομαρχίας (Γιάννης Σπάρτσης)- και το πρώτο σύστημα τεχνητής χιόνωσης στην Ελλάδα, με προϋπολογισμό της τάξης των 2.500.000,00€.

Ο ισολογισμός της χρήσης του 2002, ήταν ο μοναδικός θετικός για την ΔΕΤΑΒ, ενώ τα χρέη της στην ανάληψη των καθηκόντων μου, ήταν της τάξης του 1.500.000,00€!

Τη διετία  2001 και 2002 διετέλεσα ακόμη, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, της Δ.Ε. Τουρισμού  και της Διαπαραταξιακής Επιτροπής για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας.

Το 2002 συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο «Νάουσα Πρώτη Πόλη Ξανά».

Το 2006 στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ημαθίας με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ».

Ακόμη, συμμετείχα ως μέλος σε επιτροπές του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος.

2012 και 2013, διετέλεσα Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου.

Από το 2014 έως και σήμερα συμμετέχω στο Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ναούσης και από το 2017 επιλέχθηκα για την θέση του Προέδρου.

Επί Προεδρίας μου, το Σωματείο έχει παρουσιάσει σημαντικό και ποιοτικό μουσικό έργο κι έχει πετύχει χρηματοδοτήσεις της τάξης άνω των 100.000,00€.

Έχουν γίνει επαφές και προσπάθειες, για την επανασύσταση και επαναλειτουργία των φιλαρμονικών στην Ειρηνούπολη και στα Ανθέμια. Σήμερα λειτουργεί παράρτημα της Φ.Ε.Ν στην Επισκοπή.

Από το 1990 έως και σήμερα, έχω διατελέσει Μέλος και Στέλεχος κομματικών σχηματισμών της Αριστεράς.

Συμμετέχω στο παρόν Δημοτικό Συμβούλιο, αφού εκλέχθηκα το 2019 με τον συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας», από τον οποίο έχω ανεξαρτητοποιηθεί, από 8 Ιανουαρίου 2022.

Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, συμπαρατάσσομαι με τον Δήμαρχο Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα και είμαι υποψήφιος του συνδυασμού «ΕΝΑ ΜΑΖΙ».

Κίνητρο γι’ αυτή τη σύμπραξη, είναι η δημοκρατικότητα και διαλλακτικότητα που εκδηλώνει ο Δήμαρχος Νάουσας στις σχέσεις με τους συνεργάτες του και την άσκηση διοίκησης, η ικανότητά του στον καθορισμό στόχων και η απερίσπαστη τάση του στον εκσυγχρονισμό των πάντων.

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

με την ψήφο εμπιστοσύνης σας, την ΕΜΠΕΙΡΙΑ, τη ΓΝΩΣΗ, τη ΘΕΛΗΣΗ και την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ που πιστεύω πως διαθέτω, μπορώ να συνδράμω σε πολλούς τομείς και ποικιλοτρόπως, στο Νοικοκύρεμα, στην Αναδιοργάνωση κι εντέλει στην Υγιή Ανάπτυξη του Δήμου Η.Π. Νάουσας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΕΛΙΟΣ

η ΔΥΝΑΜΙΚΗ και ΚΑΘΑΡΗ ΦΩΝΗ σας

ΓΝΩΡΙΖΕΙ – ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ - ΥΛΟΠΟΙΕΙ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας: FB: Stavros Tselios

                                E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                    Τηλ: 69 0648 0648