Τρίτη, Μάρτιος 19, 2024
Follow Us
Gallery ARTIO-Πίνακες - Κορνίζες - Εικόνες - Καθρέπτες - Αντικείμενα Τέχνης - 25 Χρόνια Gallery ARTIO

Gallery ARTIO Πίνακες - Κορνίζες - Εικόνες - Καθρέπτες - Αντικείμενα Τέχνης 25 Χρόνια Gallery ARTIO

 Η Gallery ARTIO γιορτάζει τα 25 χρόνια λειτουργίας της και σας προσφέρει έκπτωση -10% στις κορνίζες! 

Η Gallery ARTIO είναι δίπλα σας 25 χρόνια στο κέντρο της Βέροιας παρουσιάζοντας σας όχι μόνο πίνακες ζωγραφικής, κορνίζες, αντίγραφα έργων τέχνης, καθρέπτες, εικόνες, αλλά κι ότι χρειαστείτε για να ομορφύνετε και να ζωντανέψετε το χώρο σας.

Η Gallery ARTIO διαθέτει ένα ολοκληρωμένο κι ενημερωμένο εργαστήριο κορνίζας, με εξοπλισμό, μηχανήματα και τεχνογνωσία, καθώς και μια μεγάλη γκάμα από ότι καινούριο υπάρχει σε κορνίζα [πάνω από 2.000 κωδικοί].

“Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες (χονδρική) και σε ιδιώτες προτείνοντας και κατασκευάζοντας οποιοδήποτε θέμα θέλετε να ντύσετε (πτυχία, πάζλ, φωτογραφίες, καθρέπτες, πίνακες και τελλαροποίηση καμβάδων) σε όποια διάσταση επιθυμείτε, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Στο εργαστήριο μας υπάρχει η δυνατότητα ειδικών κατασκευών για μετάλλια - στεφανοθήκες και οτιδήποτε άλλο ικανοποιεί τη φαντασία και δημιουργικότητα των πελατών μας.

Προμηθεύουμε επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, καταστήματα λιανικής κ.α.”, αναφέρει ο υπεύθυνος της Gallery ARTIO, Σωκράτης Αρβανιτίδης.

Διεύθυνση: Εδέσσης 12

Πόλη: Βέροια

Τηλέφωνο: 2331073993
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνος: Σωκράτης Αρβανιτίδης

Βρείτε μας στο Facebook: Artio Gallery
Βρείτε μας στο Facebook: Artio Gallery