Τρίτη, Απρίλιος 16, 2024
Follow Us
Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Θεοφάνη Μαλκίδη "Ολοκαυτώματα και σφαγές στην Επανάσταση του 1821".  (Παρασκευή 21.04.2023, ώρα 19:30, αίθουσα Βέτλανς)

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας στο πλαίσιο εορτασμού της 201ης Επετείου Ολοκαυτώματος της πόλης διοργανώνει την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 και ώρα 19:30 στην αίθουσα Βέτλανς του Πολυχώρου Πολιτισμού "Χρήστος Λαναράς" την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Θεοφάνη Μαλκίδη "Ολοκαυτώματα και σφαγές στην Επανάσταση του 1821". 

 karpat

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο κ. Αλέξανδρος Οικονόμου, Αρχιτέκτων-Πολεοδόμος, Πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρείας Νάουσας "Αναστάσιος Μιχαήλ ο λόγιος" και ο ίδιος ο συγγραφέας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ο Θεοφάνης Μαλκίδης γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, σπούδασε Κοινωνικές Επιστήμες, και είναι διδάκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Για τα παραπάνω ζητήματα έχει μιλήσει σε συνέδρια και εκδηλώσεις εντός και εκτός Ελλάδας και για τη δραστηριότητά του έχει τιμηθεί τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό και επιπλέον έχει τιμηθεί από την Προεδρία  της Ελληνικής Δημοκρατίας και το  Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας.  Κείμενα  του Θεοφάνη Μαλκίδη έχουν δημοσιευθεί σε αυτοτελείς μελέτες, επιστημονικά περιοδικά, συλλογικούς τόμους και πρακτικά συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

haart