Τετάρτη, Απρίλιος 24, 2024
Follow Us
Αντιπροσωπεία Ναουσαίων-μελών του Εκπαιδευτικού Φορέα ENSyntropy στη Στοκχόλμη

Ο εκπαιδευτικός φορέας ΕΝSyntropy ΑΒ με έδρα τη Σουηδία και αντιπροσωπεία μελών της από τη Νάουσα παρευρέθηκε στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης την Κυριακή 26 Μαρτίου, 2023 έπειτα από την ευγενική πρόσκληση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σουηδίας και πάσης Σκανδιναβίας κ. Κλεόπα.

Ο ιδρυτής του φορέα, Δρ. Νικόλαος Διβινής, εκφώνησε τον πανηγυρικό λόγο με τίτλο «Ο ηρωισμός στην Ελληνική Επανάσταση τότε & τώρα» στο πλαίσιο της εθνικής επετείου του 1821. Mπορείτε να διαβάσετε τον πλήρη εκφωνηθέντα λόγo πατώντας εδώ.

Η ΕΝSyntropy διοργάνωσε τον Ιούλιο του 2022 το 1ο Εκπαιδευτικό Συμπόσιο Νάουσας με επιτυχία, πραγματοποιώντας και μία δωρεά ασύρματου μικροφώνου τελευταίας τεχνολογίας στη Σχολή Αριστοτέλους. Σε αυτό το πλαίσιο, θα διοργανωθεί στις 23-25 Ιουνίου, 2023 το 2ο Εκπαιδευτικό Συμπόσιο Νάουσας, στόχος του οποίου είναι να δοθεί μία διαφορετική οπτική αναφορικά με τους τρεις βασικούς πυλώνες εκπαίδευσης: οικογένεια, σχολικό περιβάλλον, κοινωνία. Περαιτέρω πληροφορίες για το 2ο Εκπαιδευτικό Συμπόσιο θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα.