Δευτέρα, Φεβρουάριος 26, 2024
Follow Us
Η βασιλόπιτα του Α.Σ. Νάουσα Βέρμιο Trail

Την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας διοργάνωσε ο Α.Σ. Νάουσα Βέρμιο Trail την Δευτέρα 30/01 παρουσία αθλητών και μελών του όπου είχε και την τιμή να παρευρεθούν ο Δήμαρχος της πόλης κ. Καρανικόλας Νικόλαος, οι αντιδήμαρχοι κ. Τζουβάρας Βασίλειος και κ. Μπαλτατζίδου Δώρα, η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ κ. Αραμπατζή Στέλλα, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ν κ. Τασιώνας Γεώργιος αλλά και ο πρόεδρος της ΑΝΗ.ΜΑ ΑΕ κ. Τεληγιαννίδης Θεόφιλος.

mpabee

Την εκδήλωση άνοιξε με ευχές και ευχαριστίες ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Παρίζας δίνοντας το βήμα στον Δήμαρχο κ. Καρανικόλα Νικόλαο όπου με την σειρά του ευχαρίστησε τον σύλλογο για την αμέριστη συμπαράσταση από τον σύλλογο προς τα ζητήματα του Δήμου, έδωσε τις δικές του ευχές στους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια έκοψαν μαζί με τον πρόεδρο την πίτα του συλλόγου για το 2023.

Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Τζιώνας Δημήτριος ( αθλητής και μέλος του συλλόγου) ο οποίος έτυχε το ένα φλουρί και κέρδισε δώρο ένα γεύμα στην Ταβέρνα "Η Πέστροφα" ( χορηγία του καταστήματος) . Το δεύτερο φλουρί έτυχε ο πρόεδρος της ΑΝΗ.ΜΑ ΑΕ κ. Τεληγιαννίδης Θεόφιλος.

Η βραδιά συνεχίστηκε με κρασί και αναψυκτικά προσφορά του καταστήματος όπου έγινε και η εκδήλωση Σούρα Σούπα & Καφέ Soura Soupa & Cafe Εστιατόριο-Καφέ . Γευστική προσφορά στην βραδιά έδωσε ο φούρνος "Δημητρίου" του μέλους και αθλητή Kostas Dimitriou ο οποίος χορήγησε την βασιλόπιτα, τα τσουρεκακια που μοιράστηκαν, κέικ και μπισκότα.

Από όλους εμάς σε όλους εσάς ευχές για ένα όμορφο, δημιουργικό και υγιές έτος!

Ευχαριστούμε θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της βραδιάς.

Με εκτίμηση Α.Σ. Νάουσα Βέρμιο Trail !

nana