Τρίτη, Απρίλιος 23, 2024
Follow Us
Bella Bar: Γνωρίστε και ερωτευτείτε το κινούμενο bar της Νάουσας

Την παγκόσμια τάση που θέλει τις vintage επιλογές να συνδυάζονται με τις σύγχρονες ανάγκες της διασκέδασης φέρνει στη Νάουσα το Bella Bar.

Το Bella Bar είναι ένα παλιό βανάκι VW t2 του 1978 και με την κατάλληλη επεξεργασία,  διαμορφώθηκε σε ένα πανέμορφο κινούμενο bar που κλέβει τις εντυπώσεις από την πρώτη ματιά..

Το Bella Bar που είχατε την ευκαιρία να γνωρίσετε πριν από μερικές ημέρες σε εκδήλωση του Liebe café-bar, είναι πλήρως εξοπλισμένο και έτοιμο να ταξιδέψει στο χώρο σας, ώστε να μπορέσει να εξυπηρετήσει ακόμα και το πιο απαιτητικό event.

Η vintage διάθεση του, η πλήρης πρακτικότητα και η ξεχωριστή του εμφάνιση ,το καθιστούν το Bella Bar την ιδανική επιλογή για όλες τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις, προσθέτοντας σε αυτές έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα με αξεπέραστο style.

To Bella Bar μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από συνεννόηση σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμοι, βαπτίσεις, party, bachelor),αλλά και σε event καταστημάτων και προώθησης προϊόντων. Μια εξαιρετική πρόταση που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη από κανέναν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες ενοικίασης του Bella Bar μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 6909485967.

La Vita è Bella