Κυριακή, Σεπτέμβριος 01, 2024
Follow Us
Την Κυριακή ξεκινάει το MAKING NAOUSSA SPECIAL 2024 -Το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ

Ένα νέο φεστιβάλ (φυσική συνέχεια των 10 προηγούμενων ARTVILLE FESTIVAL 2012-2023) ανοίγει τις πύλες του στο κοινό.

MAKING NAOUSSA SPECIAL 2024 - ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΝΑΟΥΣΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ .

Είσοδος ελεύθερη στο κοινό!!!

ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 25/8/2024

18:30: ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ. Με τον ΑΣΕΑΝ - Επιτραπέζια Αντισφαίριση Νάουσας. Ευτυχία είναι.... ο ήχος μιας μικρής μπάλας που πηγαινοέρχεται στο τραπέζι.

19:30 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ. Με τον Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Taekwon-do Νάουσας και τον εκπαιδευτή - πρωταθλητή κόσμου Παναγιώτη Δημητριάδη. Όταν είσαι έτοιμος στην άμυνα δε φοβάσαι καμμία επίθεση!

20:30: ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ. Αγοράζοντας ένα από τα παραμύθια βοηθάμε όλοι μαζί τον Θοδωρή να μπορέσει να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι ζωής στην Αμερική για μια πειραματική θεραπεία. Θα μιλήσει ο αγαπητός μας «παπά – ΠΑΟΚ» π.. Χρήστος Μήτσιος https://www.tiktok.com/@.papapaok?is_from_webapp=1... και η Christina Douma (μαμά του Θοδωρή).

21:30: Active Member LIVE. Ο ιδρυτής τους Μιχάλης Μυτακίδης (B.D.Foxmoor), παρέα με τον γιο του Σωτήρη Μυτακίδη (ΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΥ ΣΚΙΑ) και τη μαγευτική Maria Peidi σε μία μοναδική παρουσίαση της μουσικής ιστορίας τους για πρώτη φορά στο κοινό της Νάουσας.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 26-8-2024

18:30: ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ. Η ομάδα του διοργανωτή συλλόγου θα θυμίσει στα παιδιά μας πως παίζαμε τις προηγούμενες δεκαετίες με ζωγραφική, τραγούδι ζωηράδα και φάρσες. Γελώντας, ζεις καλύτερα!

19:30 ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ. Ένα φουλ νόστιμο εργαστήριο μαγειρικής τέχνης με τον γνωστό Ναουσαίο σεφ Kostas Ioakimidis

20:30: Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΝΕΡΑΙΔΑΣ ΛΙΛΑ. Μια νεράιδα με τον δικό της μοναδικό τρόπο, μας υπενθυμίζει πως με γνώμονα την αγάπη και την ενσυναίσθηση, όλοι μπορούμε να ζούμε ευτυχισμένοι! Παρουσιάζει η Ναουσαία συγγραφέας του βιβλίου Μαρθα Κουντη.

21:30: ΛΑΙΚΟ - ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΦΑΣΗ. Η γλυκιά φωνή της Ευθυμία Καραγιαννοπούλου, ο Kontos Vagelis που συνοδεύει στη κιθάρα και στα φωνητικά και ο Antonis Tsakmakis στο μπουζούκι, μας ταξιδεύουν στα κλασικά χρόνια της ελληνικής μουσικής.

ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 27-8-2024

18:30: ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. Αφήνουμε τα παιδιά μας να εκφραστούν μέσα από το παιχνίδι. Διοργανωτής η νεοσύστατη ΠΝΟΗ - Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού

19:30 : Το Ιπτάμενο Τσίρκο. Είναι εδώ, έτοιμο να προσγειωθεί στο φεστιβάλ μας και να το γεμίσει μουσική, δράση και χρώματα! Εσύ φόρεσε χαμόγελο και διάθεση και άσε τα υπόλοιπα στην clown Χλοχλό και στη Νατασουρλού!

21:00: Η ΜΑΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ. Ο Nikos The Magician/ Νίκος Ο Μάγος που συγκίνησε το 'Ελλάδα έχεις ταλέντο' και με ένα βαρύ ιστορικό σε όλη την Ελλάδα έρχεται ξανά στη πόλη μας. Δεν χάνεται με τίποτα!

22:00: ΜΕ ΤΟ ΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ.. Πιάνο και φωνές έρχονται σε απόλυτη αρμονία κάτω από τα πλατάνια του πάρκου. Συμμετέχουν οι @Giannis Gkantidis , Νίκος Βαρούδης, Σταύρος Παρόλας, @Παναγιώτης Τοπαλίδης, Εύα Καζεπίδου και AlexandrǾs Fidantsis. Τραγουδήστε μαζί μας δυνατά!

ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 28-8-2024

18:30: ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ. Με οδηγούς στην τρέλα τα παιδιά του ARTVILLE η Βασιλένια Κασαμπά, η Φαίη Φραγκοτσινού και ο Γιώργος Τρίψη.ς χορεύουν μαζί μας μέχρι τελικής πτώσης, κυριολεκτικά!

19:30 ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΦΡΟΥΤΟΧΩΡΑ. Μαγειρική δράση με τον γνωστό Ναουσαίο σεφ Kostas Ioakimidis . Η αξία των φρούτων πάντα επίκαιρη και γευστική.

20:30: ΒΕΡΓΟΝΑ, ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Η ΓΟΡΓΟΝΑ. Ένα μυθολογικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους που αφηγείται με το δικό της διαδραστικο τρόπο η ίδια η συγγραφέας Βούλα Κοτσάλου

21:30: ΠΛΗΓΜΑ LIVE. Η ελληνική ροκ ξαναχτυπά με τους Πλήγμα , κατά κόσμον ο Nikos Askoxulos - μπάσο, φωνή, ο Γιαννης Π.απαϊωάννου - κιθάρα, ο Άγγελος Κοτζιαμπάσης - κιθάρα και ο Ναουσαίος Δημήτρης Ζιώτας - ντραμς.. Θα δώσουν τα ρέστα τους για τους λάτρεις. Μαζί τους στη σκηνή θα μας δώσουν αναφορά και οι Cucumba .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 29-8-2024

18:30: ΜΑΘΗΜΑ YOGA. Παιδιά και γονείς, μαζί! Μας το προσφέρει το στούντιο χορού Fisiki xorografia theiki - Φυσική χορογραφία Θεϊκή με υπεύθυνη την Tania Stoiou Lithoxoou.

19:30: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ. Το μοναδικό ζαχαροτεχνείο Naughty Bites GR με τους Mino Sioulis και Antony Kitsos μας ταξιδεύουν στον γλυκό τους κόσμο πλάθωντας και πασπαλίζοντας με ουσία και πάθος.

20:30: ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ. Ο μοναδικός Κωνσταντίνος Λουκόπουλος ή αλλιώς @TheMythologist. Αρχαιολόγος, YouTuber και συγγραφέας. Επαγγελματίας χρονοταξιδιώτης. Ενίοτε αστείος. Ετοιμάσου για ένα ταξίδι περί Θεών, Ηρώων και Τεράτων!

21:30: GOIN’ THROUGH LIVE. Ένα φοβερό closing festival live party την τελευταία νύχτα του φεστιβάλ με τους θρυλικούς GOIN THROUGH. Nikos Nivo Vourliotis και Michalis Papathanasiou παρέα με τον Ναουσαίο Nikolaos Pavlidis (@Isorropistis) και την απίστευτη Anny Xantinidou. Guest η παιδική χορωδία της Dimitra Mitrentsi Canto A Tempo-Παιδική Χορωδία .