Τετάρτη, Ιανουάριος 27, 2021
Follow Us

nanaΑΘΗΝΑ (ΝΑΝΑ) ΣΙΝΟΥ – ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ

ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ” ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΙΚΑ

Στις εκλογές της Κυριακής για το Επιμελητήριο Ημαθίας, πρέπει να αλλάξουμε σελίδα. Πρέπει να ξεφύγουμε από τη μέχρι τώρα απραξία, από το σημερινό Επιμελητήριο της παλιάς εποχής, που είναι μόνο για να βάζει σφραγίδες και να εισπράττει συνδρομές. Όλοι οι συνάδελφοι επαγγελματίες, όλος ο κόσμος της αγοράς, γνωρίζουν καλά τι εννοώ, ειδικά για την περιοχή της Νάουσας, όπου η λέξη “Επιμελητήριο” είναι μέχρι σήμερα “άγνωστη” λέξη.

Χρειαζόμαστε ένα Επιμελητήριο Σύμμαχο και Συμπαραστάτη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, όπως έχουν και άλλες περιοχές. Χρειαζόμαστε ένα Επιμελητήριο Πρωταγωνιστή που θα μας ενημερώνει για προγράμματα ανάπτυξης, που θα μας διευκολύνει προτείνοντας λύσεις για τα θέματα που μας απασχολούν. Χρειαζόμαστε ένα Επιμελητήριο που θα δίνει ιδέες για την προώθηση και την προβολή της δουλειάς μας.

Για ένα τέτοιο σύγχρονο και αναπτυξιακό Επιμελητήριο, είμαι υποψήφια ως σύμβουλος στον Τομέα της Μεταποίησης, με τον συνδυασμό “Επιχειρηματική Ανανέωση” του υποψήφιου πρόεδρου Γιώργου Μπίκα. Ενός νέου συνδυασμού, πολυσυλλεκτικού, που ενώνει χώρους και δεν κάνει διακρίσεις. Που ανοίγει το Επιμελητήριο στην Περιφέρεια και το μετατρέπει σε φορέα για τους πολλούς, για όλους μας. Ενός συνδυασμού που εκπροσωπεί τη νέα εποχή και είναι κόντρα στο παλιό και στο σημερινό επιμελητηριακό κατεστημένο της Βέροιας, που δεν θέλει άλλους να ασχοληθούν, που αντιδρά και θέλει το Επιμελητήριο “κλειστή” ομάδα, χωρίς εκπροσώπηση της  επαρχίας του Νομού και μόνο για λίγους.

Στο πλαίσιο αυτό, στις εκλογές της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου, ζητώ να στηρίξετε με τη συμμετοχή και την ψήφο σας, πρώτα τον συνδυασμό “Επιχειρηματική Ανανέωση” του υποψηφίου προέδρου, Γιώργου Μπίκα και μετά να δώσετε δύναμη και στη δική μου υποψηφιότητα, στο Τμήμα Μεταποίησης. Να είστε σίγουροι ότι εάν μου κάνετε την τιμή να σας εκπροσωπήσω, θα εργαστώ έντιμα και ακούραστα για όλα τα θέματα που απασχολούν την αγορά και τους επαγγελματίες, όπως έκανε τόσες φορές που εκλέχθηκα στον κλάδο μου και εκπροσώπησα τους συναδέλφους μου.

Με εκτίμηση

Σίνου Αθηνά (Νανά)
κομμώτρια

Αλ. Χωνού 21- Νάουσα

τηλ 2332022550