Τετάρτη, Απρίλιος 24, 2024
Follow Us

nanaΟλοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου οι εκλογές του Επιμελητηρίου Ημαθίας.

Μια διαδικασία που ανέδειξε  νικητή τον συνδυασμό «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ» του Γιώργου Μπίκα, κάτι που γεμίζει περηφάνια και αποτελεί δικαίωση για όλους εμάς που ενστερνιστήκαμε το όραμα του για το αύριο του Επιμελητηρίου Ημαθίας.

Ένα αύριο που πρέπει να βρει τους επαγγελματίες του νομού μας ενωμένους με μόνο κοινό σκοπό την ανάδειξη και την στήριξη του τόπου μας και των ανθρώπων αυτού, δίχως αντιμαχίες και διαχωρισμούς. Ενωμένοι προχωράμε και βάζουμε τις βάσεις για ένα Επιμελητήριου για ΌΛΟΥΣ μας. Από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον επικεφαλή του συνδυασμού  «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ» κ. Γιώργο Μπίκα για την τιμητική του πρόταση ώστε να συμμετέχω στον συνδυασμό στο Τμήμα Μεταποίησης.

Μια συμμετοχή που μου έδωσε την ευκαιρία να εμβαθύνω στα προβλήματα του χώρου μας, να γνωρίσω αξιόλογους ανθρώπους που την επαγγελματική τους δραστηριότητα αλλά και την προσωπικότητα τους, αποτελούν θεμέλιο για μια νέα πορεία στο Επιμελητήριο Ημαθίας. Μέσα από τις επαφές και τις ζυμώσεις που έλαβαν χώρα το τελευταία διάστημα μπόρεσα ως επαγγελματίας να αφουγκραστώ τις ανάγκες, τους φόβους, αλλά και τις προσδοκίες των επαγγελματιών της περιοχής που αποτελούν το «κινητήριο γρανάζι» της οικονομικής ανάπτυξης της Ημαθίας.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους ανθρώπους που στήριξαν την προσπάθεια του συνδυασμού αλλά και της υποψηφιότητας μου στην εκλογική διαδικασία.

Με τιμή Αθηνά Σίνου