Κυριακή, Οκτώβριος 06, 2024
Follow Us
Τα καλοκαιρινά μας ταξίδια ξεκινούν από το «Coffee Go»

Η περίοδος των θερινών διακοπών πλησιάζει για τους περισσότερους και αυτές ξεκινάνε με μια σύντομη στάση στο «Coffee Go».

Ο καφές του «Coffee Go» ταξιδεύει και φέτος σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, κρατώντας σας συντροφιά κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας, μέχρι τον τελικό σας προορισμό.

Το «Coffee Go» στην Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας – Θεσσαλονίκης, φροντίζει από νωρίς το πρωί να σας προμηθεύει με τον αγαπημένο σας cafe, ομορφαίνοντας την αρχή του ταξιδιού σας.

Με το ζεστό χαμόγελο μας και την ταχύτατη εξυπηρέτηση μας φροντίζουμε να έχετε άμεσα στα χέρια σας το αγαπημένο σας ρόφημα μέσα από την δροσιά του οχήματος σας.

Για όσους πάλι μείνουν στην πόλη μπορούν να απολαύσουν στο «Coffee go Bridge» τον αγαπημένο τους καφέ η το ανθρακούχο νερό με πεπόνι κ λεμόνι,  το κρύο τσάι με λίτσι,  καρπούζι ρόδι, φράουλα, τα  δροσερά smoothies ,  τα λαχταριστά milkshakes, τις μοναδικές κρύες σοκολάτες  Lila pause , λευκή , bitter ,ferrero  αλλά και τις σουρωτές με γεύσεις

Παράλληλα περιμένουμε τις παραγγελίες σας και μέσα από τις πλατφόρμες του efood και του box, όπου και μπορείτε να βρείτε το σύνολο των προϊόντων των καταστημάτων μας, κάνοντας την παραγγελία σας ηλεκτρονικά. Τηλέφωνα επικοινωνίας 23310-63222 23310-62623.