Παρασκευή, Απρίλιος 26, 2024
Follow Us
Safety Alarm:  Εμπιστευτείτε την ασφάλειά σας στους ειδικούς

Καθημερινά όλο και περισσότεροι επιλέγουν να ασφαλίσουν την οικία, την επιχείρηση, το εξοχικό αλλά και τις επενδύσεις τους με συστήματα ασφαλείας, συναγερμούς και κάμερες.

Το Safety Alarm του Χρήστου Τάτσικα δραστηριοποιείται  χρόνια στα συστήματα ασφαλείας και με πολυετή εμπειρία μπορεί να σας δώσει λύσεις ολοκληρωμένης ασφάλειας.  Χάρη στην γνώση και την συνεχή ενημέρωσή μας στα συστήματα ασφαλείας επιτυγχάνουμε τις ιδανικές λύσεις για τον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά. 

Μέσα από την ευρεία γκάμα επιλογών που διαθέτει το κατάστημα μας στην Χριστοδούλου Λαναρά 16, εντοπίζουμε μαζί τις κατάλληλες επιλογές καμερών ανάλογα με τους χώρους και τις ιδιαιτερότητες του φυσικού περιβάλλοντος ώστε να επιτύχουμε την μέγιστη ακτίνα κάλυψης.

Οι συναγερμοί του Safety Alarm αποτελούν πρωτοποριακές λύσεις, ύψιστης ποιότητας και βρίσκονται πάντα στην κορυφή της τεχνολογικής εξέλιξης.

Το Safety Alarm αναλαμβάνει τον πλήρη σχεδιασμό, την  τοποθέτηση, καθώς και την εύρυθμη λειτουργία των επαγγελματικών συστημάτων ασφαλείας με άψογο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα έχοντας ως βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε χώρου.

Κάντε το επόμενο βήμα στην εξέλιξη μέσα από το «SAFETY ALARM».

Χριστοδούλου Λαναρά 16 Νάουσα (δίπλα από το super market Πρωτέας)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2332301589-6936976445