Τρίτη, Μαϊος 07, 2024
Follow Us
Το πλατό τυριών και αλλαντικών της Πρωτοχρονιάς έχει γεύση και άρωμα «Αέναη γης»

Η Πρωτοχρονιά πλησιάζει και το οπωροπαντοπωλείο «Αέναη γη» σας προτείνει να επιλέξετε για αυτήν ένα ξεχωριστό πλατό τυριών και αλλαντικών με εξαιρετικές επιλογές πρώτων υλών από τα ψυγεία του.

Η πιατέλα με ποικιλία από τα αγαπημένα μας τυριά & αλλαντικά αποτελεί ιδανική πρόταση για το βράδυ της παραμονής αλλά και της πρώτης ημέρας του χρόνου.

Στο οπωροπαντοπωλείο «Αέναη γη» μπορείτε να βρείτε μια ευρεία γκάμα με καπνιστά τυριά, γραβιέρες διαφόρων περιοχών και με ιδιαίτερες γεύσεις, κεφαλοτύρια, κεφαλογραβιέρες, ποντιακά τυριά, κασέρια, διάφορα παραδοσιακά ελληνικά και ευρωπαϊκά τυριά, καθώς και πληθώρα αλλαντικών κρύας κοπής, σουτζούκι, παραδοσιακά λουκάνικα με διάφορες γεύσεις, καβουρμά, σύγκλινο, απάκι, σαλάμια αέρος, προσούτο, παστουρμά

Παράλληλα στην «Αέναη γη» θα βρείτε και εκλεκτούς οίνους από τοπικούς παραγωγούς αλλά και επιλεγμένες ετικέτες από όλη την Ελλάδα.

Η «Αέναη γη» φροντίζει να σας παρέχει όλα τα είδη του οπωροπαντοπωλείου με κατ’ οίκον παράδοση, τηρώντας με προσοχή όλα τα μέτρα προστασίας κατά την παράδοση των προϊόντων σας.

Τηλεφωνήστε στο 2332 028258 για τις παραγγελίες σας.