Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
Follow Us
«DEVERGO»: To νέο κατάστημα authentic jeans brand στη Νάουσα από τον Θωμά Ψαρογιάννη

Έτοιμο να υποδεχθεί τους λάτρεις της ένδυσης, θα είναι από το πρωί της Τετάρτης το «DEVERGO» στην Δημητρίου Βλάχου 1 στο κέντρο της Νάουσας.

Με καταγωγή από τη Νάουσα, ο Θωμάς Ψαρογιάννης στα φοιτητικά του χρόνια άνοιξε το πρώτο του μαγαζί πωλώντας blue jeans το 1992 στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, ξεκινώντας να εμπορεύεται τα ενδύματα της DEVERGO.

Έκτοτε, η επωνυμία DEVERGO, η οποία δημιουργήθηκε από τους Renata Sartori και Paolo Bolzonella στα τέλη της δεκαετίας του ‘80 στην Νοάλε της Βόρειας Ιταλίας, συνεχίστηκε από τον Θωμά, έχει φτάσει να κυκλοφορεί σε πάνω από 15 χώρες, μεταξύ τους η Ολλανδία, Ρωσία, Γερμανία, Κύπρος κ.ά.

Οι συλλογές της DEVERGO, αποτελούνται από γυναικεία και αντρικά ενδύματα και υποδήματα που δημιουργούνται με μεγάλο μεράκι από μία διεθνή ομάδα νέων σχεδιαστών με επικεφαλή τον Ιταλό Cristiano Bertο, ο οποίος καθορίζει το στυλ των συλλογών της DEVERGO από το 1990.

Αναφορικά με το νέο κατάστημα της DEVERGO στη Νάουσα, ο κ. Θωμάς Ψαρογιάννης δήλωσε:

«Χρόνια μας απασχολούσε η σκέψη ενός καταστήματος στον τόπο καταγωγής μας, και είμαστε πολύ ευτυχείς, η οικογένεια μου κι εγώ, που βρήκαμε την ευκαιρία να την φέρουμε εις πέρας»

Το DEVERGO σας περιμένει στην Δημητρίου Βλάχου 1 στο κέντρο της Νάουσας και για τις click away παραγγελίες σας μπορείτε να απευθυνθείτε στα: 693 2424121 και 698 6730770, ενώ πλήρη εικόνα των ειδών του καταστήματος μπορείτε να έχετε και μέσα από την σελίδα του webshop: www.devergo.com