Παρασκευή, Μαϊος 17, 2024
Follow Us
 Η φετινή σχολική τσάντα των παιδιών θα είναι από Terminal store market

Η νέα σχολική χρονιά πλησιάζει και το Terminal store market σας παρουσιάζει την ευρεία γκάμα επιλογών σε σχολικές τσάντες που μπορείτε να βρείτε στους χώρους του καταστήματος.

Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών κοσμούν τις σχολικές τους τσάντες, σε έντονα παιδικά χρώματα που σίγουρα θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους.

Με άριστη ποιότητα κατασκευής, ανατομική πλάτη και προσαρμοσμένες στις ανάγκες των παιδιών οι σχολικές τσάντες του Terminal store market στο κέντρο της Νάουσας αποτελούν την ιδανική επιλογή για την φετινή σχολική χρονιά.

Στην Δημαρχίας 11 θα μπορέσετε να προμηθευτείτε σχολικές τσάντες για κάθε ηλικία, καθώς και όλα τα σχολικά είδη αλλά και υψηλής ποιότητας υφασμάτινες μάσκες για τα παιδιά.

Το Terminal store market σας προσκαλεί να κοινοποιήσετε την ανάρτηση του στο facebook, κάνοντας tag (3) φίλους σας και να μπείτε αυτόματα στην κλήρωση για την τσάντα της αρεσκείας σας.

Επισκεφτείτε το Terminal store market για τις σχολικές σας αγορές και  κάντε τώρα την κοινοποίηση σας για να μπείτε στην κλήρωση μας.

Καλή σχολική χρονιά…