Σάββατο, Απρίλιος 27, 2024
Follow Us
 Λουκάνικα από την Μ.Κ. Εμπορεία Κρεάτων Ε.Π.Ε «Κρέατα Κωσταβάρας»-Ο βασιλιάς των μεζέδων στο πιάτο σας

Άριστες πρώτες ύλες, πανδαισία αρωματικών καρυκευμάτων, παραδοσιακή παρασκευή και άψογες συνθήκες συντήρησης. Αυτά είναι τα συστατικά που κάνουν τα λουκάνικά της Μ.Κ. Εμπορεία Κρεάτων Ε.Π.Ε «Κρέατα Κωσταβάρας» να ξεχωρίζουν για την γεύση, την ποικιλία και αποτελούν δικαίως την πρώτη επιλογή μεζέ στο τραπέζι.

Η «Κρέατα Κωσταβάρας» στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, έχει καταφέρει να συνδυάσει την παραδοσιακή συνταγή παρασκευής του λουκάνικου που συγκρατεί μέσα της όλο το άρωμα και την γεύση των βοτάνων της Ελληνικής γης, με τις σύγχρονες ανάγκες της καθημερινότητας μας.  

Επιλέγοντας με ιδιαίτερη προσοχή το ιδανικό κομμάτι κρέατος κάθε φορά και συνδυάζοντας το με απαραίτητα καρυκεύματα δημιουργούμε για εσάς ξεχωριστές επιλογές λουκάνικων. Το κομμάτι της παρασκευής διαδέχεται η σωστή συντήρηση και ο κατάλληλος χρόνος ωρίμανσης ώστε  τα λουκάνικα της «Κρέατα Κωσταβάρας» να ξεχωρίζουν με την μοναδική γεύση και την άριστη ποιότητα τους.

Η Μ.Κ. Εμπορεία Κρεάτων Ε.Π.Ε «Κρέατα Κωσταβάρας» χάρη στο ευρύ δίκτυο διανομέων της σε όλη την Ελλάδα, έχει την δυνατότητα να παρέχει στην επιχείρηση σας (χώροι εστίασης, ταχυφαγεία κτλ) λουκάνικά όλων των ειδών ανάλογα με τις ανάγκες σε μεγέθη και ποσότητα, άμεσα και ποιοτικά.

Παράλληλα σε καθημερινή βάση ο χώρος του λιανικού εμπορίου στην περιοχή Στενημάχου Νάουσας (είσοδος Α4) σας περιμένει για να προμηθευτείτε τα αγαπημένα σας λουκάνικά.

Η «Κρέατα Κωσταβάρας» σας παρέχει την δυνατότητα κατ΄οίκον παράδοσης των προϊόντων της επιχείρησης καθ΄ολη την διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας της τηλεφωνώντας στο 2332041291.