Δευτέρα, Σεπτέμβριος 02, 2024
Follow Us
Ζουμερά μπιφτέκια και αφράτα σουτζουκάκια από την  Μ.Κ. Εμπορεία Κρεάτων Ε.Π.Ε «Κρέατα Κωσταβάρας»

Άριστες πρώτες ύλες, βαθιά γνώση του κρέατος και ιδιαίτερη προσοχή στην διαδικασία της παρασκευής.

Αυτά είναι τα συστατικά της Μ.Κ. Εμπορεία Κρεάτων Ε.Π.Ε «Κρέατα Κωσταβάρας» στην δημιουργία των κρεατοσκευασμάτων. Καθημερινά στις υπερσύχρονες εγκαταστάσεις της «Κρέατα Κωσταβάρας» φροντίζουμε να δημιουργούμε ζουμερά μπιφτέκια και αφράτα σουτζουκάκια για να καλύψουμε τις ανάγκες των συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και παρέχουμε υψηλής ποιότητας κρέατα στον χώρο του λιανικού εμπορίου μας.

Σε άμεση συνεργασία με τους εκτροφείς φροντίζουμε να φέρνουμε στην επιχείρηση ή το τραπέζι σας κρέατα εκλεκτής ποιότητας σε ανταγωνιστικότατες τιμές.

Η Μ.Κ. Εμπορεία Κρεάτων Ε.Π.Ε «Κρέατα Κωσταβάρας» χάρη στο ευρύ δίκτυο διανομέων της σε όλη την Ελλάδα, έχει την δυνατότητα να παρέχει στην επιχείρηση σας (χώροι εστίαση, ταχυφαγεία κτλ) μπιφτέκια και σουτζουκάκια ανάλογα με τις ανάγκες σε μεγέθη και ποσότητα, άμεσα και ποιοτικά.

Παράλληλα σε καθημερινή βάση ο χώρος του λιανικού εμπορίου στην περιοχή Στενημάχου Νάουσας (είσοδος Α4)  σας περιμένει για να προμηθευτείτε τα μπιφτέκια και τα σουτζουκάκια που μικροί και μεγάλοι τόσο αγαπούν.

Αναλογιζόμενη την ιδιαίτερη για όλους μας κατάσταση, η «Κρέατα Κωσταβάρας» σας παρέχει την δυνατότητα κατ΄οίκον παράδοσης των προϊόντων της επιχείρησης καθ΄ολη την διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας της τηλεφωνώντας στο 2332041291.