Παρασκευή, Μαϊος 03, 2024
Follow Us
 Καταστήστε τον χώρο σας ασφαλή με τις υπηρεσίες απολύμανσης της HYGIENE SERVICE

Η επανεκκίνηση των καταστημάτων και των υπηρεσιών που σταδιακά θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το κοινό απαιτεί την πλήρη προστασία του απέναντι στην εξάπλωση του κορωνοϊού.

Η Hygiene Service ως η μεγαλύτερη ελληνική επιχείρηση στο χώρο των Υπηρεσιών Υγιεινής φροντίζει μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού της και διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (αντισηπτικά GEL, απολυμαντικά επιφανειών και μάσκες )μπορεί να προβεί σε απολύμανση του χώρου σας βάση των υψηλότατων standard που έχει θεσπίσει τα τελευταία χρόνια. Ο εξειδικευμένος Σύμβουλος Υγιεινής της Hygiene Service της περιοχής σας, θα σας  προτείνει τις κατάλληλες λύσεις Υγιεινής για τις ανάγκες της επιχείρησης σας ώστε τόσο εσείς όσο και οι πελάτες σας να χρησιμοποιούν τους χώρους, προστατευόμενοι από τον ιό.

Ενημερωθείτε σχετικά με τις υπηρεσίες της Hygiene Service Πιερία-Ημαθία-Πέλλα ΒΛΕΤΣΗΣ εδώ (2351026970) ή τηλεφωνήστε στο εξειδικευμένο Σύμβουλο Υγιεινής της Hygiene Service στην περιοχή μας κ. Θεόφιλο Τεληγιαννίδη στο 6970085015.

Hygiene Service ασφάλεια και υγιεινή για όλους

Ακολουθούν ορισμένα δείγματα των υπηρεσιών μας στην περιοχή μας