Δευτέρα, Σεπτέμβριος 02, 2024
Follow Us
 Φράουλα...O κόκκινος γευστικός πειρασμός της άνοιξης στο «Οπωροπωλείο Γαλίτης»

Η φράουλα είναι ένα από τα πιο γευστικά και θρεπτικά φρούτα της άνοιξης, διαθέτει το χρώμα του πάθους, γλυκιά διαπεραστική γεύση, άγρια ζουμερή ομορφιά και παραπέμπει συνειρμικά σε απολαυστικές στιγμές...

Στο «Οπωροπωλείο Γαλίτης» θα βρείτε καθημερινά ολόφρεσκες φράουλες από τους καλύτερους Έλληνες παραγωγούς, με ζωντανό κόκκινο χρώμα τους, ζουμερή σάρκα και υπέροχη γλυκιά γεύση.

Οι φράουλες είναι πλούσιες σε φυτοχημικές ουσίες όπως το ελαϊκό οξύ και ορισμένα φλαβονοειδή όπως οι ανθοκυανίνες, η κερκετίνη, η καμπφερόλη, και οι κατεχίνες. Οι ουσίες αυτές έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Ουσίες με αντιοξειδωτική δράση βοηθούν στην μείωση της πιθανότητας εμφάνισης καρδιαγγειακών επεισοδίων εμποδίζοντας την οξείδωση- καταστροφή της LDL (κακής) χοληστερόλης.

Στο «Οπωροπωλείο Γαλίτης» στην Βασιλέως Φιλίππου 12 στο κέντρο της Νάουσας μπορείτε να προμηθευτείτε καθημερινά τις αγαπημένες όλως μας φράουλες καθώς και όλα τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά της άνοιξης. Για όσους το επιθυμούν το «Οπωροπωλείο Γαλίτης» φροντίζει να σας παρέχει με διανομή κατ΄οίκον όλα τα προϊόντα του καταστήματος τηλεφωνώντας στο 2332020353.

Φυσικά υπάρχουν δεκάδες τρόποι για να απολαύσετε τις φράουλες του «Οπωροπωλείο Γαλίτης» όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που ακολουθούν