Κυριακή, Μαϊος 19, 2024
Follow Us
Ποιοτικά ελληνικά αμνοερίφια από την Κάρυστο Ευβοίας για το φετινό Πάσχα από την «Κρέατα Κωσταβάρας»

Μπορεί το φετινό Πάσχα να είναι διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει αλλά αυτό δεν σημαίνει πως από το εορταστικό τραπέζι θα λείπουν τα αρνιά και τα κατσικάκια.

Η Μ.Κ. Εμπορεία Κρεάτων Ε.Π.Ε «Κρέατα Κωσταβάρας» φροντίζει ώστε το φετινό Πάσχα να απολαύσετε Ελληνικά αμνοερίφια από την Κάρυστο Ευβοίας. Τα αμνοερίφια της Καρύστου διακρίνονται για την εξαιρετική τους γεύση και την ιδιαίτερη αρμύρα του κρέατός  τους, καθώς η μορφολογία του εδάφους οδηγεί τα ζώα από τις βουνοπλαγιές της Όχης μέχρι την άκρη της θάλασσας. Η «Κρέατα Κωσταβάρας» έχει πάντα ως  κριτήριο, την υψηλής ποιότητας εκτροφή, τις συνθήκες διαβίωσης και φροντίδας των αμνοεριφίων από Έλληνες κτηνοτρόφους.

Η «Κρέατα Κωσταβάρας» σας υποδέχεται καθημερινά με μια ευρεία ποικιλία κρεάτων, ολόφρεσκα προϊόντα και άρτιες κοπές για να καλύψει κάθε ανάγκη και επιθυμία για το φετινό Πάσχα.

Εκτός από τα εκλεκτά αμνοερίφια Καρύστου στην «Κρέατα Κωσταβάρας» μπορείτε να προμηθευτείτε τα κοκορετσάκια αλλά τις συκωταριές για την παραδοσιακή μαγειρίτσα.

Όλα τα προϊόντα της Μ.Κ. Εμπορεία Κρεάτων Ε.Π.Ε «Κρέατα Κωσταβάρας» μπορείτε να τα προμηθευτείτε τόσο από τον χώρο λιανικής εμπορίας μας, στην περιοχή Στενημάχου Νάουσας (είσοδος Α4) όσο και κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας στο 2332041291. Αναλογιζόμενη την ιδιαίτερη για όλους μας κατάσταση, η «Κρέατα Κωσταβάρας» σας παρέχει την δυνατότητα κατ΄οίκον παράδοσης των προϊόντων της επιχείρησης καθ΄ολη την διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας της.