Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Follow Us
Γνωρίστε και λατρέψτε τα παραδοσιακά ζυμαρικά Σαμαρίνα στο «Οπωροπωλείο Γαλίτης»

Στην παραδοσιακή διατροφή των Ελλήνων τα ζυμαρικά ανέκαθεν κατείχαν περίοπτη θέση και βρίσκονταν πάντα στην κουζίνα της νοικοκυράς.

Το «Οπωροπωλείο Γαλίτης» γνωρίζοντας τις ανάγκες όλων μας για αγνά παραδοσιακά υλικά που φτιάχνονται με μεράκι και αγάπη από Έλληνες παραγώγους έχει την τιμή να φιλοξενεί στις προθήκες του τα παραδοσιακά ζυμαρικά Σαμαρίνα. Τα παραδοσιακά ζυμαρικά Σαμαρίνα παρασκευάζονται με εξειδικευμένα προϊόντα σε περιορισμένες ποσότητες, με τα πιο αγνά υλικά της θεσσαλικής γης, χωρίς χρωστικές και συντηρητικά.

Επειδή όμως οι γευστικές και διατροφικές ανάγκες της εποχής είναι πιο απαιτητικές, η Σαμαρίνα πάντρεψε την παράδοση με την σύγχρονη κουζίνα, δημιουργώντας νέες μοναδικές γεύσεις στα ζυμαρικά της αυξάνοντας τη διατροφική τους αξία.

Στο «Οπωροπωλείο Γαλίτης» μπορείτε καθημερινά να προμηθευτείτε: Κριθαράκι θαλασσινών, Κολοκυθόσουπα, Κριθαράκι Μεσογειακό, Λαχανοτραγανούλη που αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για την περίοδο της νηστείας που διανύουμε.

Μην ξεχνάτε πως «Οπωροπωλείο Γαλίτης» καθημερινά εξυπηρετεί τις ανάγκες και μέσα από την υπηρεσία κατ΄οίκον διανομής του, τηλεφωνώντας στο 2332020353.