Πέμπτη, Απρίλιος 25, 2024
Follow Us

ploΤον «δρόμο» για χριστουγεννιάτικες αγορές, μας δείχνει το SATELLITE & SERVICE (Φραγγόπουλος Λ. Γαβριήλ). Στις προθήκες του πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένου καταστήματος SATELLITE & SERVICE (Φραγγόπουλος Λ. Γαβριήλ) μπορείτε να βρείτε τις συσκευές πλοήγησης αυτοκινήτου της Garmin.

Οι συσκευές είναι σχεδιασμένες για να κάνουν την καθημερινότητα σας πιο εύκολη. Διαθέτουν τους πλέον ενημερωμένους χάρτες για Ελλάδα και Ευρώπη και θα σας εντυπωσιάσουν με τον πανεύκολο χειρισμό τους.

Garmin nüvi 52 - Η πλοήγηση στην πιο απλή της μορφή!


  • Οθόνη αφής 5”
  • Αναλυτικός χάρτης Ελλάδας AutoDrive Hellas με χωματόδρομους και δωρεάν αναβαθμίσεις
  • Lane Assist & Junction View

Η πλοήγηση στην πιο απλή της μορφή για όσους αναζητούν μία οικονομική και εύχρηστη συσκευή πλοήγησης για το αυτοκίνητό τους.

Αξιόπιστη και εύχρηστη πλοήγηση

Με τη μεγάλη φωτεινή οθόνη 5”, τις αναλυτικές φωνητικές λειτουργίες και το εύχρηστο μενού, το κομψό nuvi 52 αποτελεί μία μοναδική, οικονομική και αξιόπιστη λύση για το αυτοκίνητό σας

Χρήσιμα εργαλεία

Η λειτουργία Lane Assist σας υποδεικνύει τη σωστή λωρίδα κυκλοφορίας για την επόμενη έξοδο ή διασταύρωση με λεπτομερή απεικόνιση και χρωματιστά βέλη. Στην οθόνη του nuvi 52 θα δείτε επίσης όρια ταχύτητας, τρέχουσα ταχύτητα και ακριβή χρόνο άφιξης στον προορισμό σας.

AutoDrive Hellas

Ο αναλυτικός χάρτης AutoDrive Hellas που είναι προεγκατεστημένος στην συσκευή, περιλαμβάνει κάλυψη για όλη την Ελλάδα μέχρι επίπεδο χωματόδρομων. Οι αναβαθμίσεις του γίνονται δωρεάν από το site www.autodrivehellas.gr.

Εύκολη διαχείριση

Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα Garmin Express για να ενημερώσετε το λογισμικό της συσκευής να μεταφέρετε σημεία και να κατεβάσετε επιπλέον εικονίδια οχήματος και φωνές.

Garmin nüvi 56LMT - Πλοηγηθείτε σε σημεία ενδιαφέροντος και διευθύνσεις με αξεπέραστη ευκολία


  • Εύχρηστη συσκευή πλοήγησης αυτοκινήτου με μεγάλη οθόνη 5”
  • Μεγάλη ακρίβεια και αξιοπιστία χωρίς να απαιτείται χρήση τηλεφώνου
  • Προφορτωμένος αναλυτικός χάρτης Ελλάδας AutoDrive Hellas και χάρτης Ευρώπης με δωρεάν αναβαθμίσεις
  • Εύκολη πλοήγηση με μια ματιά
  • Άμεση πρόσβαση σε διευθύνσεις και χιλιάδες σημεία ενδιαφέροντος

Αποκλειστική πλοήγηση με ασυναγώνιστη ευκολία

Για να λεπτομερείς οδηγίες πλοήγησης αφήστε στην άκρη το τηλέφωνο και ενεργοποιήστε το nuvi. Το nuvi 56LM/LMT είναι μια εύχρηστη συσκευή αποκλειστικά για την πλοήγηση που δεν εξαρτάται και δεν επηρεάζεται από το κινητό σας τηλέφωνο και σας παρέχει απλές και κατανοητές οδηγίες. Είναι εξοπλισμένο με μεγάλη οθόνη 5 ιντσών οριζόντιας ή κάθετης προβολής.

AutoDrive Hellas

Ο αναλυτικός χάρτης Ελλάδας AutoDrive Hellas σας παρέχει ασυναγώνιστη κάλυψη που φτάνει μέχρι επίπεδο χωματόδρομου. Με τις δωρεάν αναβαθμίσεις μέσου του site www.autodrivehellas.gr έχετε πάντα τα πιο ενημερωμένα δεδομένα στην συσκευή σας.

Δωρεάν αναβαθμίσεις και του Ευρωπαϊκού χάρτη1

Οι δρόμοι αλλάζουν. Επιχειρήσεις ανοίγουν και κλείνουν. Το Nuvi 56LM/LMT διατηρεί πάντα ενημερωμένη την συσκευή σας με τα πιο πρόσφατα δεδομένα.

Ακολουθήστε την πορεία σας

Το nuvi 56 υποδεικνύει την σωστή λωρίδα κυκλοφορίας σε εξόδους και διασταυρώσεις.

Εύκολη αναζήτηση και εντοπισμός

Χρησιμοποιήστε το πεδίο αναζήτησης του nuvi 56LM/LMT για να εισάγετε έναν όρο σχετικά με το σημείο που ψάχνετε ή μία ολόκληρη διεύθυνση.

Περισσότερες πληροφορίες στο χάρτη σας

Δεν χρειάζεται να ψάχνετε πινακίδες για να βρείτε το δρόμο που βρίσκεστε αφού εμφανίζετε στην οθόνη του nuvi 56LM/LMT. Στην οθόνη του θα δείτε επιπρόσθετα το όριο ταχύτητας, την ταχύτητα που κινήστε και την εκτιμώμενη ώρα άφιξης.

Ενώ ακολουθείτε μία πορεία μπορείτε να αναζητήσετε εύκολα σημεία όπως βενζινάδικα και ATMS χωρίς να βγείτε από την σελίδα του χάρτη.

Αποφυγή κίνησης2

Το nuvi 56LMT παρέχει αποφυγή της κίνησης για όλη τη διάρκεια ωφέλιμης ζωής της συσκευής σας. Μείνετε ενημερωμένοι για καθυστερήσεις, δείτε πόσα λεπτά καθυστερήσεων να αναμένετε αλλά και εναλλακτικές διαδρομές αν αυτό είναι εφικτό.

1 Όροι δωρεάν αναβαθμίσεων χάρτη

2 ‘Όροι δεδομένων κίνησης

  • Οθόνη 5” pinch – to – zoom οριζόντιας και κάθετης προβολής
  • Λεπτομερής χάρτης Ελλάδας AutoDrive Hellas και χάρτης Ευρώπης με δωρεάν αναβαθμίσεις1 (2589LMT)
  • Τεχνολογία Bluetooth για κλήσεις ανοιχτής συνομιλίας2
  • Ενεργοποίηση πλοήγησης με φωνητικές εντολές για να μην αφήνετε τα χέρια σας από το τιμόνι

Garmin nüvi 2589 - Εξελιγμένη πλοήγηση αυτοκινήτου


Φωτεινή οθόνη

Το nuvi 2589(LMT) είναι διαθέτει μεγάλη φωτεινή οθόνη 5 ιντσών πολλαπλής αφής για να έχετε με μια ματιά όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την πλοήγηση. Με την δυνατότητα οριζόντιας ή κάθετης προβολής επιλέγετε τον τρόπο που προτιμάτε για να έχετε μία ολοκληρωμένη εικόνα της πορείας σας.

AutoDrive Hellas

Ο αναλυτικός χάρτης Ελλάδας AutoDrive Hellas σας παρέχει ασυναγώνιστη κάλυψη που φτάνει μέχρι επίπεδο χωματόδρομου. Με τις δωρεάν αναβαθμίσεις μέσου του site www.autodrivehellas.gr έχετε πάντα τα πιο ενημερωμένα δεδομένα στην συσκευή σας.

Η δύναμη της φωνής σας

Το nuvi 2589 υποστηρίζει φωνητικές εντολές. Απλά μιλήστε και η συσκευή ανταποκρίνεται έξυπνα ενώ τα χέρια σας παραμένουν στο τιμόνι. Εναλλακτικά μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε την συσκευή εύκολα με την οθόνη αφής.

Συμβατό με Bluetooth®

Συνδέστε το nuvi 2589 με συμβατό τηλέφωνο2 με Bluetooth για να πραγματοποιείτε κλήσεις ανοιχτής ακρόασης με το ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο.

Smartphone Link

Το Smartphone Link είναι μία δωρεάν εφαρμογή για Smartphones iPhone® ή Android™. Όταν συνδέετε το τηλέφωνο με το nuvi μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα δεδομένων του τηλεφώνου σας για να μοιραστείτε δεδομένα όπως σημεία ενδιαφέροντος και διευθύνσεις. Μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες Garmin Live όπως πχ πρόβλεψη καιρού.

Το Smartphone Link είναι συμβατό με iPhone 4s ή μεταγενέστερο και επιλεγμένες συσκευές Android.

Περισσότερες πληροφορίες με μία ματιά

Το nuvi 2589 διατηρεί στην οθόνη του το χάρτη πλοήγησης ενώ παράλληλα σας εμφανίζει πρόσφατα δεδομένα όπως πληροφορίες για εξόδους, όρια ταχύτητας κλπ.

Χάρτης Ευρώπης με δωρεάν αναβαθμίσεις (2589LMT)

Το nuvi 2589LMT έχει προφορτωμένο χάρτη για όλη την Ευρώπη. Με τις δωρεάν αναβαθμίσεις για πάντα1 έχετε πάντα τους πιο ενημερωμένους χάρτες.

Πρόσβαση σε εκατομμύρια σημεία ενδιαφέροντος Foursquare (2589LMT)

Με τα σημεία ενδιαφέροντος Foursquare μπορείτε να εντοπίσετε δημοφιλή εστιατόρια, καταστήματα και επιχειρήσεις. Όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Smartphone Link μπορείτε να κάνετε check-in και να έχετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερή πληροφόρηση για το σημείο ενδιαφέροντος όπως αξιολόγηση, τιμές και ώρες εξυπηρέτησης.

Εύκολη πλοήγηση σε περίπλοκους κόμβους (2589LMT)

Το nuvi 2589 σας ενημερώνει για την σωστή λωρίδα που θα πρέπει να ακολουθείτε και καθώς πλησιάζετε σε μία διασταύρωση σας εμφανίζει μία φωτορεαλιστική εικόνα του κόμβου και ταυτόχρονα ένα τρισδιάστατο βέλος σας δείχνει την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε.

Πληροφορίες κίνησης (2589LMT)3

Ενημερωθείτε για καθυστερήσεις στην πορεία σας και δείτε εναλλακτικές διαδρομές για να αποφύγετε την κίνηση.

1 Όροι δωρεάν αναβαθμίσεων χάρτη

2 Απαιτείτε τηλέφωνο που να υποστηρίζει Bluetooth (πωλείται χωριστά)

3 ‘Όροι δεδομένων κίνησης


Ακόμα στο SATELLITE & SERVICE (Φραγγόπουλος Λ. Γαβριήλ) μπορείτε να προμηθευτείτε περιφερειακά ηλεκτρονικών υπολογιστών τόσο για προσωπική χρήση όσο και ως ένα ιδιαίτερα χρήσιμο και προσιτό τεχνολογικό δώρο στα οικεία σας πρόσωπα.

Δες ακόμα: SATELLITE & SERVICE (Φραγγόπουλος Λ. Γαβριήλ)