Τρίτη, Απρίλιος 23, 2024
Follow Us

graΣτην «παραδεισένια» τοποθεσία του άλσους του Αγίου Νικολάου Νάουσας, κάτω από τα πλατάνια και δίπλα στο ποτάμι σας υποδέχεται το Café- bar «Grappa-Φράπα».

Μια νεανική πρόταση χαλάρωσης και διασκέδασης που έλειπε από το άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας και υπόσχεται να σας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά τις θερμές ημέρες του καλοκαιριού.

Από νωρίς το πρωί το café- bar «Grappa-Φράπα» σας παρέχει υψηλές υπηρεσίες ποιότητας café και πληθώρα δροσιστικών ροφημάτων στην σκιά των πλατανιών. Το μεσημέρι το Café- bar «Grappa-Φράπα» αποτελεί την ιδανική επιλογή για το καθιερωμένο τσιπουράκι ή την μπύρα σας, με εκλεκτά συνοδευτικά πιάτα, δίπλα στα παγωμένα νερά του ποταμιού.

Το απόγευμα μετά την βόλτα σας στο μαγευτικό άλσος του Αγίου Νικολάου το Café- bar «Grappa-Φράπα» υποδέχεται τους μικρούς του φίλους  προσφέροντας τους άπλετο χώρο για ατελείωτο παιχνίδι, πάντα υπό την επίβλεψη των γονέων που μπορούν να απολαύσουν τον café τους δίπλα στον χώρο παιχνιδιού των παιδιών.

Όσο η ώρα περνά και το φως του ήλιου πέφτει το Café- bar «Grappa-Φράπα», φροντίζει ώστε να εναρμονιστεί με την γαλήνη του φυσικού τοπίου. Ο χαμηλός φωτισμός σε συνδυασμό με τα δροσιστικά ποτά και τις παγωμένες μπύρες του ιδιαίτερου bar του καταστήματος, αποτελούν τα κατάλληλα συστατικά για ένα μοναδικό βράδυ υπό το φως των αστεριών εντός  του  άλσους του Αγίου Νικολάου Νάουσας.