Πέμπτη, Απρίλιος 25, 2024
Follow Us

arabΣτην Β΄Πάροδο Ζαφειράκη 5 στη Νάουσα, εδρεύει το Bioanalysis net, το Διαγνωστικό εργαστήριο μικροβιολογίας-βιοπαθολογίας της Στέλλας Αραμπατζή.

Το Bioanalysis net της Στέλλας Αραμπατζή αποτελεί ένα υπερσύγχρονο διαγνωστικό εργαστήριο μικροβιολογίας-βιοπαθολογίας στο κέντρο της Νάουσας.


Η μικροβιολόγος Στέλλα Αραμπατζή έχει πραγματοποιήσει σπουδές στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Σιένας Ιταλίας, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Α.Π.Θ στη Νανοτεχνολογία και Νανοεπιστήμες καθώς και  κάτοχος διπλώματος εξειδίκευσης  του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Διοίκηση και Οικονομική Διαχείριση Μονάδων Παροχής Υπηρεσιών Υγείας. Παράλληλα είναι υποψήφια διδάκτωρ στον Τομέα Μικροβιολογίας της  Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ και επιστημονικός συνεργάτης του πανεπιστημιακού εργαστηρίου μικροβιολογίας του Π.Γ.Ν.Θ ΑΧΕΠΑ.


Με συνεχή παρουσία σε συνέδρια του εξωτερικού και της Ελλάδας η μικροβιολόγος Στέλλα Αραμπατζή, έχει καταθέσει σειρά επιστημονικών εργασιών σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και έχει μετεκπαιδευτεί  με υποτροφία από την πανευρωπαϊκή εταιρεία μικροβιολογίας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάνης.


Στο υπερσύχρονο, διαπιστευμένο με ISO διαγνωστικό εργαστήριο μικροβιολογίας-βιοπαθολογίας της κας. Αραμπατζή στην Β΄Πάροδο Ζαφειράκη 5 στη Νάουσα, μπορείτε να λάβετε υπηρεσίες: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟY, ΒΙΟΧΗΜΙΚΟY,ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟY, ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟY,ΕΛΕΓΧΟY ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ,ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΟY, ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΙΚΟY,ΕΛΕΓΧΟY ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟY ΕΛΕΓΧΟY καθώς και ΜΟΡΙΑΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ.


Τον άκρως φιλικό χώρο του διαγνωστικού εργαστηρίου μικροβιολογίας-βιοπαθολογίας, μπορείτε να επισκεφτείτε καθημερινά (εκτός από Τετάρτη απόγευμα) από τις 07:00 έως τις 13:30  και από τις 18:00 έως τις 20:00. (Σάββατο κατόπιν ραντεβού)

Για πληροφορίες και προσωπικά ραντεβού μπορείτε να ενημερωθείτε και τηλεφωνικά στα 2332020280 και 6948948011 email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.