Παρασκευή, Απρίλιος 19, 2024
Follow Us

8 εβδομάδες γεμάτες εκπαιδευτικές δράσεις και ατελείωτο παιχνίδι για περισσότερα από εκατό παιδιά που συμμετείχαν στο enjoy sports junior camp έφτασαν στο τέλος τους.

Το πρωί της Παρασκευής 05/08 το enjoy sports junior camp ολοκλήρωσε με τεράστια επιτυχία τον κύκλο των 8 εβδομάδων προσφέροντας μοναδικές αναμνήσεις στα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτό. Μέσα από τις καθημερινές δραστηριότητες που επιμελήθηκαν με ιδιαίτερη φροντίδα και επαγγελματικότητα η Λητώ Μπίτζιου και ο Φώτης Παπουτσής, τα παιδιά διασκέδασαν στον μαγευτικό χώρο του enjoy sports club στη Νάουσα.

Με εισαγωγή στην φυσική αγωγή των ομαδικών αθλημάτων,  με εκπαιδευτικά-παιδαγωγικά  παιχνίδια, παιχνίδια δεξιοτήτων και συντονισμού, κολύμβηση, ιππασία και αναρρίχηση τα παιδιά του enjoy sports junior camp εμπλούτισαν τις γνώσεις τους, γνώρισαν νέους φίλους και  απόλαυσαν το παιχνίδι.

Οι καταξιωμένοι εκπαιδευτικοί του enjoy sports junior camp, Μπίτζιου Κωνσταντίνα Λητώ, Παπουτσής Φώτιος, Μπίτζιου Τζένη, Λαζαρίδης Βασίλειος φρόντισαν ώστε να καταρτίσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που γέμισε χαμόγελα τα παιδιά του  enjoy sports junior camp.

Για την φετινή επιτυχία του enjoy sports junior camp, τα μέλη του θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά την Κολυμβητική Ακαδημία «Νάουσα», το γυμναστήριο του body club του κ. Κοσμά Μάντσιου για την πολύτιμη βοήθεια του, την Βίβιαν Γκέρου και τον Ιππικό Σύλλογο «Πήγασος» καθώς και τον κ. Κάππα Δημήτριο για την άψογη συνεργασία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς του enjoy sports junior camp ΙΝΟΚΑΤ και τον φούρνο Θανασούλη, που μάλιστα για την τελετή λήξη του camp, παρείχε εκλεκτά εδέσματα που απόλαυσαν οι μικροί συμμετέχοντες του enjoy sports junior camp.

Τα παιδιά στο κλείσιμο του camp παρέλαβαν τα διπλώματα συμμετοχής τους στο enjoy sports junior camp και ανανέωσαν τα ραντεβού τους για το καλοκαίρι του 2017.

Οι εκπαιδευτικοί του enjoy sports junior camp, θα ήθελαν τέλος να ευχαριστήσουν τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη και στην στήριξη τους στο πρόσωπο τους, υποσχόμενοι νέες μοναδικές εμπειρίες για τα παιδιά το επόμενο καλοκαίρι.

Δείτε το video-  Δείτε εδώ εικόνες απο το drone