Κυριακή, Ιούλιος 28, 2024
Follow Us

xriΤα Χριστούγεννα και η έλευση της νέας χρονιάς αποτελούν την ιδανική επιλογή για ανανέωση των μαλλιών σας.

Οι λαμπερές ημέρες που πλησιάζουν απαιτούν δυναμικές εμφανίσεις που θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα σας χαρίσουν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση.

Το NANA HAIR SALON της Νανάς Σίνου και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του σας προτείνει για τις φετινές εορταστικές ημέρες να επιλέξετε ανάμεσα στα αγαπημένα hair trend της σεζόν

OMBRE

Το ombre είναι ένα είδος ανταύγειας το οποίο γίνεται μόνο στο κάτω μέρος των μαλλιών δημιουργώντας ένα καλοκαιρινό εφέ. Βασικά είναι ακριβώς σαν να έχουμε ξεμείνει σε ένα τροπικό νησί για τρεις μήνες και να έχει κάψει ο ήλιο τα μαλλιά μας.

Η τεχνική του ombre μπορεί να δείχνει απλή, αλλά ουσιαστικά είναι αρκετά περίπλοκη αφού απαιτεί τη δεξιοτεχνία του επαγγελματία hair colorist. Τα ανοίγματα πρέπει να δείχνουν φυσικά με τη διαφορά ενός ή δύο τόνων πιο ανοιχτών από τη ρίζα. Και μετά με εφαρμογή colour touch επιλέγουμε την απόχρωση. Στο NANA HAIR SALON επιλέγουμε μαζί την ιδανική απόχρωση για τέλεια αποτελέσματα.

BALAYAGE

Το Balayage σημαίνει σαρώνω, περνάω από πάνω δηλαδή, στα Γαλλικά και είναι το όνομα της τεχνικής που μπορεί να δώσει το πιο φυσικό τελείωμα ξανοίγματος στα μαλλιά. Στο balayage, η βαφή περνιέται στην τρίχα με κοφτές κινήσεις χωρίς να την ποτίζει και δεν χρησιμοποιούνται αλουμινόχαρτα.

Είναι μια τεχνική προσαρμοσμένή στα μέτρα της κάθε γυναίκας. Η εξειδικευμένη ομάδα του NANA HAIR SALON γνωρίζει ακριβώς που να τοποθετήσει το χρώμα και πως θα πετύχει την απόχρωση που μοιάζει απόλυτα φυσική, σαν να έχει ανοίξει το χρώμα από τον ήλιο.

SOMBRE

Η τεχνική sombre προέρχεται από το soft και το ombre και όπως μαρτυρά και η λέξη είναι το ελαφρύ ombre με πιο ανοιχτή ρίζα και όχι μεγάλες διαφορές στην ένταση της απόχρωσης. Το sombre, είναι ιδανικό για γυναίκες που έχουν δοκιμάσει ήδη το ombre και ψάχνουν την επόμενη τάση στο χρώμα των μαλλιών τους. Βέβαια αν δεν έχεις δοκιμάσει το ombre αλλά θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό –χωρίς να πειράξεις απαραίτητα- την ρίζα, το sombre είναι η ιδανική επιλογή για σένα.

Olaplex

ola

To OLAPLEX είναι μια επιστημονικά αποδεδειγμένη υπηρεσία η οποία βοηθάει τους κομμωτές να πετύχουν πολύ ξανθά αποτελέσματα στα μαλλιά χωρίς να καταστρέφουν την τρίχα. Δημιουργοί του δύο χημικοί γνωστοί στον χώρο , ο Dr Eric Pressly και ο Dr Craig Hawker.

ola

To Olaplex σχεδιάστηκε με σκοπό να επανασυνδέει τους δισουλφιδικούς δεσμούς οι οποίοι σπάνε από τις τεχνικές εργασίες βαφής και αποχρωματισμού και είναι ελεύθερο από σιλικόνες, έλαια, αλδεύδες, parabens, γλουτένη

Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να κλείσετε το ραντεβού σας στο NANA HAIR SALON (2332022550) και απολαμβάνοντας έναν ζεστό café στις εγκαταστάσεις μας να καταλήξουμε μαζί στην ιδανική για εσάς τεχνική.