Πέμπτη, Δεκέμβριος 26, 2024
Follow Us

tulΠανσέτα τυλιχτή!

Πανσέτα τυλιχτή, 2 περίπου κιλών, μαριναρισμένη με γλυκόξινη σάλτσα!

Ψήνετε σε κλειστό σκεύος, στους 180 βαθμούς για δύο ώρες. Ανοίγετε, γυρνάτε και αφήνετε για 10-15 λεπτά για να ξεροψηθεί. Όχι περισσότερο γιατί θα στεγνώσει εσωτερικά. Γευστική και μαλακή επιλογή. Σερβίρετε σε φέτες. Μπορείτε να προσθέσετε στο ψήσιμο και πατάτες.

Γίνονται ιδιαίτερα γευστικές από τη γλυκόξινη σάλτσα!
Καλή απόλαυση!

Δες ακόμα: Φάρμα Μπαντή