Τρίτη, Απρίλιος 30, 2024
Follow Us

tmiΜετά την ενημέρωση για το τμήμα του baby swimming του Ομίλου Κολύμβησης «Νάουσα» (Δείτε εδώ) και το τμήμα παιδικής κολύμβησης για παιδιά από 3 έως 5 ετών (Δείτε εδώ), σήμερα γνωρίζουμε το τμήματα ακαδημιών του Ομίλου Κολύμβησης «Νάουσα» για παιδιά 5-9 ετών.

Προπονήτρια του Ομίλου στα τμήματα των ακαδημιών είναι η κα. Ηλιάνα Τεληγιαννίδου, που διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και εξειδικευμένη κατάρτιση στην εκμάθηση κολύμβησης για παιδιά.


Για τα παιδιά που ήδη συμμετείχαν στα τμήματα του baby swimming ή του παιδικού, το τμήμα των ακαδημιών αποτελεί το επόμενο βήμα στην πορεία τους στον χώρο της κολύμβησης, καθώς τα παιδιά σταδιακά μαθαίνουν να κολυμπούν δίχως βοηθητικά μέσα, γνωρίζουν τον έλεγχο της αναπνοής τους αλλά και την σωστή χρήση των ποδιών κατά την διάρκεια της κολύμβησης. Σκοπός είναι να τα παιδιά να εξοικειωθούν απόλυτα με το νερό και να βάλουν τις βάσεις για την συμμετοχή τους στα τμήματα προαγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών του Ομίλου.


Παράλληλα για τα αρχάρια παιδιά που δεν έχουν εμπειρία και επαφή με το νερό, ο Όμιλος Κολύμβησης «Νάουσα» φροντίζει να κάνει ευχάριστη και διασκεδαστική την πρώτη τους επαφή και σταδιακά μέσα από τα κατάλληλα προγράμματα εκμάθησης να τους παρέχει εξοικείωση με τον χώρο της πισίνας και του νερού.


Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν τα τμήματα ακαδημιών του Ομίλου Κολύμβησης «Νάουσα» μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στα 6973716130-6978488579 ή να ζητήσουν πληροφορίες στην γραμματεία του Ομίλου Κολύμβησης «Νάουσα» στο δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας