Τρίτη, Απρίλιος 30, 2024
Follow Us

goΟ καφές έχει πολλά επιστημονικά αποδεδειγμένα οφέλη για την υγεία και η κατανάλωσή του σε λογικές ποσότητες, χωρίς ζάχαρη ή άλλα πρόσθετα, μόνο καλό μπορεί να σας κάνει.

Αν συντρέχουν όμως ιατρικοί ή άλλοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να αποφεύγετε τον καφέ και την καφεΐνη το «Coffee go» σας παρέχει μια σειρά από απολαυστικά ροφήματα που θα σας συνοδεύσουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Στο «Coffee go» στη Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας Θεσσαλονίκης εκτός από εξαιρετικής ποιότητας café, φροντίζουμε να σας παρέχουμε δεκάδες επιλογές ροφημάτων για εσάς αλλά και τους μικρούς μας φίλους.

Λαχταριστές ζεστές και κρύες σοκολάτες με την λευκή και την μαύρη (διαιτητική) να ξεχωρίζουν , ζεστό σαλέπι για τον πονόλαιμο και τους ενοχλήσεις του στομάχου, τσάι με γεύσεις φρούτα του δάσους, αρμονία φρούτων, άγριο κεράσι, μέντα, χαμομήλι, μαύρο τσάι και πράσινο, δυναμωτικούς φυσικούς χυμούς, smoothies σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων, απολαυστικά milkshake και τυποποιημένοι χυμοί και αναψυκτικά σας περιμένουν καθημερινά στα παράθυρα του «Coffee go».


go

Μαζί με τα αγαπημένα σας ροφήματα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ντονατσάκι ,κρουασανάκι ή νερό που σας προσφέρει το «Coffee go».

Το «Coffee go» στην Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας Θεσσαλονίκης σας περιμένει καθημερινά από τις 06:00 το πρωί έως τις 22:00