Κυριακή, Σεπτέμβριος 01, 2024
Follow Us

nanaΣτο κορυφαίο event της  L'Oréal Professionnel στην Αθήνα συμμετείχε το NANA HAIR SALON το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Η Νανά Σίνου βρέθηκε ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα της κομμωτικής της χώρας για να συμμετάσχει στο μοναδικό show με έμπνευση το Παρίσι και guest καλεσμένους την top celebrity colorist Min Kim & τον L'Oréal Professionnel Hairstyling Ambassador & Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Haute Coiffure Française Laurent Decreton και την ομάδα των κομμωτηρίων Κίκερης.

Κατά την διάρκεια του φαντασμαγορικού show, η celebrity colorist Min Kim παρουσίασε μια δική της ξεχωριστή τεχνική στο Balayage που απογειώνει την τεχνική και χαρίζει μοναδικά αποτελέσματα.


Παράλληλα ο Hairstyling Ambassador & Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Haute Coiffure Française Laurent Decreton παρουσίασε ένα εντυπωσιακό show χτενισμάτων που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τους κομμωτές που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση.


Η ομάδα των κομμωτηρίων Κίκερης παρουσίασε κουρέματα και χτενίσματα δίνοντας τροφή για σκέψη και έμπνευση για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι στο NANA HAIR SALON.


Η γνώση και η εμπειρία που αποκτά το NANA HAIR SALON μέσα από την συνεχή του παρουσία στα κορυφαία events στο χώρο της κομμωτικής τέχνης, έρχεται να σας χαρίσει μοναδικά αποτελέσματα και φρέσκες επιλογές για την περιποίηση, την ανανέωση και την ξεχωριστή εμφάνιση των μαλλιών σας.