Κυριακή, Σεπτέμβριος 01, 2024
Follow Us

hasΤην μοναδική κουλτούρα του Ιταλικού Espresso με την υπογραφή της HAUSBRANDT σας προσφέρει καθημερινά το Coffee box Νάουσας στην Αλεξάνδρου Χωνού 6.

Την απόλαυση ενός ιδιαίτερου café, γεμάτο ήπιες οξύτητες, μεστή γεύση και γεμάτο σώμα σας προσκαλεί να απολαύσετε καθημερινά το Coffee box. Ο HAUSBRANDT CANAL GRANDE 100% ARABICA αποτελεί ένα χαρμάνι πραγματική ζωγραφιά εμπνευσμένο από τη προσωπική συλλογή του Martino Zanetti και από το μεγαλύτερο κανάλι του κόσμου τη Βενετία.

Η ΗΑUSBRANDT εστιάζει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον της στην πρώτη ύλη, γι΄αυτό τον λόγο και συνεργάζεται με τους κορυφαίους παραγωγούς στον κόσμο, όπως η Βραζιλία, η Κολομβία, η Κένυα, οι χώρες της κεντρικής Αμερικής, το Μεξικό και η Τζαμάικα, καθώς επίσης είναι και η μοναδική εταιρεία στον χώρο που διαθέτει ιδιόκτητες φυτείες καφέ στον Ισημερινό με σκοπό τον απόλυτο έλεγχο της ποιότητας της πρώτης ύλης. Φτάνοντας στην Ιταλία οι καλύτερες παρτίδες, υφίστανται μια αυστηρή επιλογή, χρησιμοποιώντας έναν μοναδικό έλεγχο ποιότητας που ονομάζεται «ΔΙΧΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ».


Μόνο οι κόκκοι που θα περάσουν αυτόν τον αυστηρό έλεγχο θα οδηγηθούν για καβούρδισμα, από ικανότατους τεχνίτες με αξεπέραστη τεχνογνωσία. Στο τελικό στάδιο, αυτό της συσκευασίας, ο καφές ασφαλίζεται σε κενό αέρος χρησιμοποιώντας τα καταλληλότερα υλικά, έτσι ώστε η ΗAUSBRANDT να εγγυάται την μέγιστη διατήρηση των προϊόντων της.


Το όνομα HAUSBRANDT ανήκει στους leaders της Ιταλικής Βιομηχανίας Καφέ και έχει καταφέρει να έχει ηγετική παρουσία στην Βόρεια Ιταλία, να είναι № 1 στην νότιο Γαλλία (Monaco, Nice, κλπ) αλλά και να έχει δυναμική παρουσία σε δεκάδες άλλες χώρες. Πλέον τον απολαμβάνετε στο Coffee box Νάουσας, όπου με αγάπη και ιδιαίτερη προσοχή, ετοιμάζουμε για τον καθένα σας ξεχωριστά έναν café που θα σας ικανοποιήσει από την πρώτη μέχρι την τελευταία του γουλιά.


Απολαύστε τον αγαπημένο σας café και στο χώρο σας τηλεφωνώντας στο 2332 024446