Τετάρτη, Μαϊος 01, 2024
Follow Us
Ιδιωτικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών(ΙΚΕΠ) Μπαλτατζίδου Δώρα: Η Ασφάλεια και Η Εξυπηρέτηση σας είναι η Προτεραιότητά μας!

Στη σύγχρονη εποχή της ταχύτητας και της ευκολίας, η ανάγκη για αξιόπιστες και ασφαλείς χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες είναι απαραίτητη.

Αναλαμβάνουμε τις χρηματοοικονομικές σας συναλλαγές, προσφέροντας υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες σας:

  1. Western Union: Ασφαλείς Μεταφορές Χρημάτων

Μέσω της υπηρεσίας Western Union, παρέχουμε γρήγορες και ασφαλείς μεταφορές χρημάτων προς οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.Με μετρητά σε τραπεζικό λογαριασμό στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο  σε λίγα λεπτά, μόνο με ταυτότητα.

  1. Paylink: Εύκολες και Γρήγορες Πληρωμές

Με την υπηρεσία Paylink, μπορείτε να εκτελέσετε πληρωμές λογαριασμών(πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας, κινητή τηλεφωνία, οφειλές προς το δημόσιο, ασφάλειες, οφειλές προς τους δήμους κλπ) και άλλων οφειλών με άνεση και αξιοπιστία. Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη, εξασφαλίζοντας την άμεση εκκαθάριση των οικονομικών σας υποχρεώσεων.

Στο ΙΚΕΠ Μπαλτατζίδου Δώρα θα βρείτε στην διάθεση σας και άλλες υπηρεσίες, ελάτε να μας βρείτε στον Κοπανό Ναούσης, Ερμού 35, ή καλέστε μας στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 2332042000 ή 2332042800 και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Στο Ιδιωτικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών, η ασφάλεια και η εξυπηρέτησή σας είναι η προτεραιότητά μας. Εμπιστευθείτε μας για τις ανάγκες σας και επωφεληθείτε από τις προηγμένες υπηρεσίες που προσφέρουμε.