Σάββατο, Μαϊος 18, 2024
Follow Us
Το νέο ιατρείο της Πλαστικού Χειρουργού Μάτας Μήτσαλα και οι υπηρεσίες που παρέχει

Στο κέντρο της Βέροιας στην γωνία Έλλης και Καμαριώτισσας (έναντι της Δημόσιας Βιβιλιοθήκης) δημιούργησε το ιατρείο της η Πλαστικός Χειρουργός  Μάτα Μήτσαλα.

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του χώρου αντικατοπτρίζει τη σύγχρονη επιστημονική και φυσική προσέγγιση της Ιατρικής. Στο καλαίσθητο ιατρείο, οι ασθενείς μπορούν να νιώθουν ηρεμία, άνεση και ασφάλεια έτσι ώστε να εκφράσουν ελεύθερα όλες τις σκέψεις και ανησυχίες τους.

Στο ιατρείο της Πλαστικού Χειρουργού Μάτας Μήτσαλα μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες που προσφέρει σήμερα η πλαστική χειρουργική στους ασθενείς και μαζί να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς επέμβαση ή θεραπεία , είτε αντιμετωπίζετε  ζητήματα αισθητικής φύσεως , είτε απαιτείται πλαστική χειρουργική και αποκατάσταση στα προβλήματα σας.

Στο σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο χώρο του ιατρείου έχουν επιλεχθεί με ιδιαίτερη προσοχή  ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Σύντομο βιογραφικό:

Σπούδασε στην ιατρική σχολή του πανεπιστημίου Πατρών . Μετά το τέλος της ειδικότητας της στην πλαστική χειρουργική στο Νοσοκομείου του Αγ. Ανδρέα στην Πάτρα εξειδικεύτηκε στην αισθητική πλαστική χειρουργική στο Νοσοκομείο St. Vincent και στην μικροχειρουργική στο Liverpool Hospital στο Σίδνευ της Αυστραλίας.. Στην πορεία, εργάστηκε  στο γνωστό στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής  Frenchay Hospital όπου για δύο χρόνια απέκτησε εμπειρία σ'όλο το φάσμα της πλαστικής χειρουργικής συμπεριλαμβανομένων του τραύματος και αποκατάστασης της άκρας χείρας, κάτω άκρου, μαστού και καρκίνωμα του δέρματος καθώς και το μελάνωμα.

Από το 2014 ασχολήθηκε περαιτέρω με τον καρκίνο του δέρματος και το μελάνωμα. 

Για την καλύτερη κατανόηση του δέρματος και της παθοφυσιολογίας του ώστε να παρέχει πιο ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του ασθενούς έκανε το δίπλωμα πρακτικής δερματολογίας στο Πανεπιστήμιο του Cardiff. Ακολούθως, ολοκλήρωσε το δίπλωμα της δερμοσκοπίας και προληπτικής δερματοογκολογίας στο Πανεπιστήμιο του Graz στην Αυστρία. Από το 2019 κατέχει τη Θέση επιμελήτριας πλαστικής χειρουργικής με εξειδίκευση στον καρκίνο του δέρματος στο Bristol Nuffield Private Hospital και στο Bristol Plastic Surgery όπου εξακολουθεί να πηγαίνει μία φορά τον μήνα. Διατέλεσε επιμελήτρια επίσης στο Hereford Hospital, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Bristol Royal Infirmary καθώς και στο Southmead Hospital στο Bristol.

Στο ιατρείο της Μάτας Μήτσαλα παρέχονται οι υπηρεσίες:

-Ογκολογία δέρματος και μελάνωμα:

Χαρτογράφηση σπίλων

Λεμφαδένας φρουρός 

Λεμφαδενικός καθαρισμός 

-Αισθητικές Επεμβάσεις :

Πρόσωπο : βλεφαροπλαστικη, ρινοπλαστικη, facelift,ωτοπλαστικη ,λιπομεταφορά (millifat,nanofat,SVT),Facetite/Αccutite

Σώμα:λιποαναρόφηση ,κοιλιοπλαστική ,βραχιονοπλαστικη ,ανόρθωση μερών/γλουτών ,brasilian butt lift ,Bodytite , αιδιοπλαστική

Στήθος: αυξητική μαστού, μειωτική μαστού, ανόρθωση μαστού,διορθωση σωληνωτού μαστού ,γυναικομαστια ,Bodytite

-Επανορθωτικη Χεειρουργική 

Διόρθωση ουλών,

αφαίρεση μορφωμάτων, λιπωμάτων,όγκων δέρματος και μαλακών μορίων 

Διόρθωση πτώσης βλεφάρου, εκτρόπιου, ωτοπλαστική

Αποκατάσταση Παράλυσης προσωπικού νεύρου με στατικές μεθόδους 

-Θεραπείες 

Υαλουρονικό Οξυ: Υγρό Facelift, υγρή ρινοπλαστική ,αυξητική χειλέων

Διόρθωση ρυτίδων με Βοτουλινική Τοξίνη 

Μεσοθεραπεια ,PRP

Morpheus 8 (διόρθωση ουλών ακμής, ραγάδων , ανάπλαση κολλαγόνου ,ανανέωση/σύσφιξη/αναζωογόνηση δέρματος ,κυτταρίτιδα )

Illumifacial ( Αντιμετωπιση πανάδων, δυσχρωμιών, αγγειακών βλαβών , ακμής )

Προϊόντα δέρματος Is Clinical , Fire and Ice facial.                                                                                                                                                                                                                                               

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23310 23646-6970077331

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.