Τετάρτη, Απρίλιος 24, 2024
Follow Us
Opening Party για τους Βιβλιοσκώληκες

Με ένα άκρως διασκεδαστικό και… μυστηριώδες opening party γιόρτασαν την Παρασκευή οι Bιβλιοσκώληκες και επίσημα το άνοιγμα του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής, αλλά και τα γενέθλια της ιδιοκτήτριας.

Μικροί-μεγάλοι απόλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ και τα διαδραστικά παιχνίδια γρίφων και εξερεύνησης με την εξαιρετική ομάδα της Gamecraft από τη Θεσσαλονίκη, συνεργασία που πρόκειται σε κάθε περίπτωση να συνεχιστεί.

Όλα τα παιδιά που παρευρέθησαν μπήκαν στην κλήρωση, για να διεκδικήσουν τη δωρεάν συμμετοχή τους στο ταξιδιάρικο Summer Camp που θα διεξαχθεί τον φετινό Ιούλιο στο Εργαστήριο. Νικήτρια αναδείχτηκε η Μανόλια Χατζηιωαννίδου, η οποία και το πανηγύρισε δεόντως.

Η υπεύθυνη, εμψυχώτρια και περήφανη δασκάλα του Εργαστηρίου, Σταυριανίδου Κική, ευχαριστεί θερμά όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση, αλλά και έναν έναν ξεχωριστά τους γονείς και τα παιδιά που εμπιστεύονται τους Βιβλιοσκώληκες για να περιπλανηθούν στον μαγικό κόσμο της δημιουργικότητας και της λογοτεχνίας.

Φωτογραφίες από Φωτογραφικές Αναζητήσεις

Νίκος Μπιλιούρης-Μαρία Σταυριανίδου