Παρασκευή, Απρίλιος 19, 2024
Follow Us
«Coffee go»: Απολαύστε τον καφέ σας από την ζεστασιά του οχήματός σας

Λύση για απολαυστικό café στον άστατο καιρό και την παγωνιά  αποτελεί το «Coffee Go» στην Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας Θεσσαλονίκης.

Η γρήγορη εξυπηρέτηση, το φιλικό προσωπικό και η ευκολία να κάνεις την παραγγελία σου, μέσα από το όχημα σου, αποτελούν δικαίως την πρώτη σας επιλογή.

Απλά πλησιάζετε το παραθυράκι μας και οι συνεργάτες μας σας περιμένουν με το πιο λαμπερό τους χαμόγελο για να σας προσφέρουν τον αγαπημένο σας καφέ, το ρόφημα που επιζητάτε.

Γι΄αυτό φροντίζουν καθημερινά, με υψηλότατες υπηρεσίες café, στους χώρους τους, στο όχημα ή στο σπίτι σας, τα «Coffee go», «Coffee go Bridge» και «Coffee go SQUARE center espresso BAR» αποτελούν δικαίως την ιδανική επιλογή café στην πόλη της Βέροιας.

Παράλληλα θα βρείτε καθημερινά ζεστές πίτες, λαχταριστά κουλούρια, κρύα σάντουιτς, κρουασάν και σνακς, καθώς και πολλών ειδών αναψυκτικά , μεγάλη ποικιλία χυμών, τσάι και αρωματικό σαλέπι, κρασιά, ποτά και κρύα πιάτα για να συνδυάσετε.

Απολαύστε τον café σας με take away από τους χώρους του καταστήματος είτε με delivery στον χώρο σας τηλεφωνώντας στα: 2331063222, 23310-62623 και 6970401035.