Παρασκευή, Απρίλιος 19, 2024
Follow Us
Στο δρόμο για την εξόρμηση της Πρωτοχρονιάς σταματάμε για απολαυστικό café και ζεστά ροφήματα στο «Coffee go»

Κορυφώνεται τις επόμενες ημέρες η έξοδος των εκδρομέων για την Πρωτοχρονιά στους χειμερινούς εορταστικούς προορισμούς.

Το «Coffee go» στην Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας Θεσσαλονίκης αποτελεί και σε αυτές τις γιορτές το απόλυτο σημείο για μια σύντομη στάση για να προμηθευτούμε εξαιρετικής ποιότητας καφέ που θα μας κρατήσει συντροφιά στην διάρκεια του ταξιδιού.

Από νωρίς το πρωί το φιλόξενο και ταχύτητα προσωπικό του «Coffee go» φροντίζει να σας προσφέρει άμεσα, δίχως να βγείτε από την ζεστασιά του αυτοκινήτου σας απολαυστικά ζεστά ροφήματα όπως τσάι με ευρεία επιλογή γεύσεων, σαλέπι και λαχταριστές σοκολάτες διαφορετικών γεύσεων.

Για όσους πάλι είναι στην πόλη μπορούν να απολαύσουν τον αγαπημένο τους café στα «Coffee go», «Coffee go Bridge» και «Coffee go SQUARE center espresso BAR» παράλληλα θα βρείτε καθημερινά ζεστές πίτες, λαχταριστά κουλούρια, κρύα σάντουιτς, κρουασάν και σνακς, καθώς και πολλών ειδών αναψυκτικά , μεγάλη ποικιλία χυμών, τσάι και αρωματικό σαλέπι, κρασιά, ποτά και κρύα πιάτα για να συνδυάσετε.

Απολαύστε τον café σας με take away από τους χώρους του καταστήματος είτε με delivery στον χώρο σας τηλεφωνώντας στα: 2331063222, 23310-62623 και 6970401035.