Πέμπτη, Απρίλιος 25, 2024
Follow Us
Delice: ΤHE SWEET SIDE OF LIFE

Τον δικό του «παράδεισο» των λαχταριστών donuts αλλά και των γευστικότατων κρύων σάντουιτς απέκτησε η Νάουσα.

Το Delice μπήκε στη ζωή και την καθημερινότητά μας καταφέρνοντας να μας εντυπωσιάσει από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του, για την ποιότητα των πρώτων υλών, την ευρεία γκάμα επιλογών και τις μοναδικές του γεύσεις.

Μία «κολασμένη» βόλτα από την Δ. Σολωμού 1 στον πεζόδρομο του κέντρου της Νάουσας είναι απαραίτητη για να απολαύσετε τους αγαπημένους σας συνδυασμούς. Donut burger, Donut Pancake, Donut μεγάλα, Donut με άχνη, Pack for 2&3, Mini croissant, τορτίγιες, κρύα σάντουιτς και αλμυρά croissant σας περιμένουν καθημερινά ολόφρεσκα για να απογειώσουν τους γευστικούς σας κάλυκες.

Από νωρίς το πρωί ως συνοδευτικό του πρώτου café της ημέρας ή ως ενδιάμεσο διάλειμμα για ένα απολαυστικό brunch το Delice φροντίζει να σας προσφέρει τις υπηρεσίες τόσο στους χώρους του όσο και με delivery στο σπίτι ή τον χώρο εργασίας σας.

Όσο πλησιάζει το μεσημέρι, φροντίστε να προμηθευτείτε το αγαπημένο σας  λαχταριστό επιδόρπιο που σίγουρα θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Τα απογεύματα του καλοκαιριού η βόλτα στην πόλη ξεκινά από το Delice, με μια μικρή αλλά τόσο απολαυστική «αμαρτία», ενώ για όσους επιλέξουν να χαλαρώσουν στο σπίτι μπορούν απλά να τηλεφωνήσουν στο 2332 401 410 και να κάνουν τηλεφωνικά την αγαπημένη τους παραγγελία, σύμφωνα με τις επιλογές του καταλόγου ή διαμορφώνοντας τις δικές επιλογές.

Delice: ΤHE SWEET SIDE OF LIFE

BROKE THE DIET

FACT

DELIVERY

2332 401 410

Δ. ΣΟΛΩΜΟΥ 1

ΝΑΟΥΣΑ (ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ)