Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
Follow Us
«Coffee go»: Ομορφαίνουμε το Σαββατοκύριακό σας από την πρώτη γουλιά café…

Ηλιόλουστος προβλέπεται ο καιρός τις επόμενες ημέρες και είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για κοντινές εξορμήσεις στη θάλασσα.

Ξεκινώντας λοιπόν το ταξίδι μας, κάνουμε δεξιά στην Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας Θεσσαλονίκης και σταματάμε στο παραθυράκι του «Coffee go» για να προμηθευτούμε άμεσα τον αγαπημένο μας café με την υπογραφή της Lavazza.

Άμεσα το φιλικότατο προσωπικό μας θα φροντίσει ετοιμάσει την παραγγελία σας, ώστε να μην χάσετε χρόνο από την πρώτη σας βουτιά.

Για όσους πάλι μείνουν στην στην πόλη μπορούν να απολαύσουν τον αγαπημένο τους café  στα «Coffee go», «Coffee go Bridge» και «Coffee go SQUARE center espresso BAR»  παράλληλα θα βρείτε καθημερινά ζεστές πίτες, λαχταριστά κουλούρια, κρύα σάντουιτς, κρουασάν και σνακς, καθώς και πολλών ειδών αναψυκτικά , μεγάλη ποικιλία χυμών, τσάι και αρωματικό σαλέπι, κρασιά, ποτά και κρύα πιάτα για να συνδυάσετε.

Απολαύστε τον café σας με take away από τους χώρους του καταστήματος είτε με delivery στον χώρο σας τηλεφωνώντας στα: 2331063222, 23310-62623 και 6970401035.