Παρασκευή, Μαϊος 17, 2024
Follow Us
Γνώρισαν τα μυστικά της σωστής διατροφής από την Αντιγόνη Μπέκα-Διαιτολόγο-Διατροφολόγο MSc τα παιδιά του ΚΔΑΠ Bee Happy

Τα μυστικά της υγιεινής διατροφής και τον σημαντικό ρόλο αυτής στην καθημερινότητα μοιράστηκε με τα παιδιά του ΚΔΑΠ Bee Happy η Αντιγόνη Μπέκα-Διαιτολόγος-Διατροφολόγος MSc το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης.

Μέσα από προσαρμοσμένα power point και απλά παραδείγματα της καθημερινότητας η κα. Μπέκα εξήγησε στα παιδιά την σπουδαιότητα της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Τα παιδιά που παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μια ακόμα εξαιρετική δράση του ΚΔΑΠ Bee Happy, είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήματα σχετικά με την διατροφή στην κα. Μπέκα, να πουν τις δικές τους αγαπημένες διατροφικές συνήθειες ενώ παράλληλα τους μοιράστηκε ενημερωτικό φυλλάδιο με τον δεκάλογο της υγιεινής διατροφής.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης τα παιδιά απόλαυσαν φρούτα εποχής που ετοίμασαν για αυτά οι εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ Bee Happy.

Οι υπεύθυνοι του ΚΔΑΠ Bee Happy θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά την κα. Αντιγόνη Μπέκα-Διαιτολόγο-Διατροφολόγο MSc για την ενημέρωση και τις πολύτιμες συμβουλές της.

Την κα. Αντιγόνη Μπέκα-Διαιτολόγο-Διατροφολόγο MSc μπορείτε να βρείτε στην Στουγιαννάκη 3-Νάουσα-Τηλ. 23323 01771-Κιν. 6984050471