Πέμπτη, Απρίλιος 18, 2024
Follow Us
Εκπληκτική εμφάνιση στον πρώτο τελικό για τους παίδες του Ζαφειράκη Νάουσας (video+φωτορεπορτάζ)

Με εμφατικό τρόπο και μεγάλη διαφορά έκανε το πρώτο βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης η ομάδα παίδων του Ζαφειράκη Νάουσας.

terdo

Στο ΔΑΚ Νάουσας  αντιμετώπισε το μεσημέρι του Σαββάτου την ΑΓΕ Πιερίας την οποία και κέρδισε με 94-47. Η ομάδα του Θανάση Πουρλίδα πήρε από νωρίς τα ηνία του αγώνα και προηγήθηκε με 24-14 στο πρώτο δεκάλεπτο. Ανάλογη ήταν και η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου με την ομάδα του Ζαφειράκη να βρίσκει ρυθμό και με ωραίες προσπάθειες να φτάνει στο 48-27.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι ταλαντούχοι νεαροί αθλητές του Ζαφειράκη έσφιξαν την άμυνα τους και με πίεση σε όλο το γήπεδο κατάφεραν να δεχθούν μόλις 8 πόντους και να μεγαλώσουν την διαφορά στους 30 πόντους (65-35)

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και συνεχίζοντας με το «πόδι στο γκάζι» ο Ζαφειράκης κατάφερε να φτάσει στο τελικό 94-49 κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την ρεβάνς της Τετάρτης στην έδρα της ΑΓΕ Πιερίας.

Σμέρνος Βασίλης-συμμετοχή Παπαπέσιος Γιώργος-6 πόντοι Ράπτης Κωνσταντίνος-3 πόντοι Πίπιλας Αλέξανδρος-συμμετοχή

Μπιλιούρης Δημήτρης-25 πόντοι Μπιλιούρης Αναστάσης-8 πόντοι Καφετζής Τάσος-15 πόντοι Πουρλίδας Δημήτρης-20 πόντοι Πουρλίδας Βασίλης-5 πόντοι Σμέρνος Δημήτρης-6 πόντοι Τσίλης Δημήτρης-6 πόντοι Μπρούβαλης -συμμετοχή

hamnao