Πέμπτη, Απρίλιος 25, 2024
Follow Us
Handball: Σημαντική νίκη για την ομάδα Παίδων του Ζαφειράκη

Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα των Παίδων του συλλόγου μας, η οποία την περασμένη Κυριακή 26/7 επικράτησε επι της αντίστοιχης ομάδας του Πανοράματος με σκορ 25-29.

boro

Το παιχνίδι διεχήχθη σε ουδέτερη έδρα, στο γήπεδο της Κατερίνης και έδωσε, επί της ουσίας, το εισιτήριο στην ομάδα μας για την τελικά φάση παίδων που φέτος θα διεξαχθεί στην πόλης της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στα δύο κλειστά γήπεδα της Νεάπολης και των Συκεών, κατά το διάστημα 2-5/8/20.
Βάσει του προγράμματος που απέστειλε η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος για την τελική φάση, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στον Α' όμιλο τις ομάδες του Διομήδη Άργους, του Φοίβου Συκεών και αυτή των εκπαιδευτηρίων Δούκα ή του Ο.Σ.Φ.Π.
Σημειώνεται πως τους αγώνες δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι γονείς και φίλοι των αθλητών, καθώς θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού και της αποφυγής εξάπλωσης του.

Η σύνθεση της ομάδας μας στο νικητήριο παιχνίδι με το ΠΑΝΟΡΑΜΑ:
(Παπουτσής) Δάιος, Λένος 6, Μπιλιούρης 5, Μουρατίδης, Γκαδίνης 2, Δημητρίου Δ. 4, Μουραφετλής, Πέτρίδης 7, Μαρτίνος, Δημητρίου Τ. 2, Δούτσης, Τσαγγαρος, Μάλλιος, Τσακίρης, Βαρβιτσιώτης 1, Μιχαήλ 2.

sounao