Τετάρτη, Οκτώβριος 16, 2024
Follow Us
Επιτυχίες του ΕΟΣ Νάουσας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελλάδος Θερινού Διάθλου µε Τρέξιµο  στο Άλσος του Αγίου Νικολάου

Στο πανέμορφο άλσος του Αγίου Νικολάου και με σύμμαχο τον υπέροχο καιρό διεξήχθη τo Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελλάδος Θερινού Διάθλου µε Τρέξιµο (όπλα Laser) ΠΑΧ Π–Κ και ΠΑΜ- ΠΑΓ και ΠΡΟΑΓ

Ο ΕΟΣ Νάουσας κατάφερε με την συνεισφορά όλων των μελών του συλλόγου να πραγματοποιήσει μία άρτια διοργάνωση που  χάρισε στους συμμετέχοντες αθλητές , στους συνοδούς προπονητές και στους παριστάμενους γονείς την ευκαιρία να απολαύσουν δύο ημέρες γεμάτες αθλητισμό και να γνωρίσουν το  αγώνισμα του Διάθλου . Η ομάδα του ΕΟΣ Νάουσας ήταν παρούσα με 25 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες και  όλοι τους αγωνίστηκαν, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και αποδεικνύοντας  ότι είναι σε καλό δρόμο η προετοιμασία τους εν όψει  της χειμερινής περιόδου.

 ‘Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Νάουσας ο οποίος για άλλη μια φορά στάθηκε αρωγός στην διοργάνωση του αγώνα ,τον πολυχώρο αθλητισμού ALSOS Αγ. Νικολάου , τον ΑΣ Νάουσας για την προσφορά μήλων για όλους τους αθλητές, το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Νάουσας για την παρουσία τους ,τον ιατρό καρδιολόγο Ελευθέριο Παπαβασιλείου  για τις ιατρικές  υπηρεσίες που προσέφερε, την εταιρεία Μπιζέτας Γ.& Δ.Ο.Ε ,την εταιρεία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-SECURITY,την διοίκηση του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας και την εταιρεία χωματουργικών  εργασιών Ροδοβίτης Δημήτριος, χωρίς την πολύτιμη και αφιλοκερδή συνδρομή τους, η τέλεση το αγώνα δεν θα ήταν εφικτή.

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν στις κατηγορίες τους ο Παρίσης Ιωάννης και η Βάικου Δάφνη.

Τα περισσότερα χειροκροτήματα όμως απέσπασαν οι μικροί αθλητές της Προαγωνιστικής οι οποίοι με μεγάλη προσπάθεια και πολλά χαμόγελα έδωσαν έναν υπέροχο αγώνα.

Συγκεκριμένα διακρίθηκαν:

Σάββατο 12/10/2024:

Παίδες  1ος Παρίσης Ιωάννης, 3ος Γαλανός Αχιλλέας

Κορασίδες 6η Ρακιτζή Άρτεμις

Παμπαίδες 3ος Παρίσης Νικόλαος, 6ος Ροδοβίτης Νικόλαος

Παγκορασίδες 3η Μόσχου Μαρία

Κυριακή 14/10/2024:

Νεάνιδες 1η Βάϊκου Δάφνη, 3η Μπιλιούρη Νεφέλη

Έφηβοι 3ος Καρατρούπκος Ιάσονας

ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕΙΚΤΟ

Κορασίδες- Παίδες  2οι Παρίσης Ιωάννης- Ρακιτζή Άρτεμις

3οι Γαλανός Αχιλλέας – Αλαφίνα Καλυψώ

Αξίζει να αναφέρουμε όλους τους αθλητές οι οποίοι συμμετείχαν στον αγώνα:  Τσιάρκα Μαρία-Δήμητρα, Παρίσης Ευάγγελος, Κολτσιάκης Διαμαντής, Τόσιου Καλλιόπη, Πέκαλη Χρυσή, , Σουρλάμτα Ελένη,  Δημητρίου Γεωργία, Παππάς Αδάμος,Ρακιτζής Ιάσονας,Αρχοντάκης Δημήτριος,Σουρλάμτα Ελένη και Χατζηνώτα Ελένη.