Τρίτη, Ιούλιος 16, 2024
Follow Us
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ TAEKWON-DO ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Μπορεί το καλοκαίρι να αποτελεί μια απαραίτητη περίοδο ανάπαυλας μετά από μια δύσκολη αγωνιστική χρονιά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι δράσεις για το Taekwon-do της Νάουσας σταματούν, αντίθετα μάλιστα το θερινό πρόγραμμα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες!

Μετά από πρόσκληση του ΚΔΑΠ Bee Happy και στα πλαίσια της διάδοσης του Taekwon-do I.T.F., ο Σύλλογος βρέθηκε την Παρασκευή 5 Ιουλίου στο Δ.Α.Κ. Νάουσας όπου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει σε 100 περίπου παιδιά βασικές τεχνικές του αθλήματος. Η τρίωρη παρουσίαση πραγματοποιήθηκε σε τέσσερα γκρουπ, με τους μικρούς πρωταγωνιστές να δοκιμάζουν ένα διαφορετικό αλλά προσαρμοσμένο σε αρχάριους ασκησιολόγιο και να βιώνουν μια πρωτόγνωρη παιδαγωγική εμπειρία δίπλα σε έναν έμπειρο και καταξιωμένο Δάσκαλο. Μαζί με τον προπονητή Δημητριάδη Παναγιώτη, οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης και Κόσμου Καρυπίδου Βάλια και Δημητριάδου Νένα.

Την Κυριακή 7 Ιουλίου ο Σύλλογος πραγματοποίησε την πρώτη του καλοκαιρινή εξόρμηση στη φύση! Πεδίο περιήγησης και εξερεύνησης το  μαγευτικό φαράγγι της Κράστας, με βαθμό δυσκολίας που επιτρέπει την διέλευση του και από οικογένειες με μικρά παιδιά. Ψυχή της εκδρομής ο ακούραστος Ηλίας Τσέχος και οδηγοί πρόθυμα παλικάρια από το Γιαννακοχώρι. Περίπου 60 εκδρομείς, ανάμεσα τους 25 αθλητές και μέλη του Συλλόγου, όλοι γεμάτοι διάθεση και δίψα για περιπέτεια, διέσχισαν το φαράγγι και έφτασαν στον καταρράκτη, χωρίς να παραλείψουν τις βουτιές δροσιάς στα σημεία όπου το βάθος ήταν ικανό. Επικεφαλείς της ομάδας του Συλλόγου ο προπονητής Δημητριάδης Παναγιώτης και ο Έφορος Αθλήματος Κοσμίδης Κοσμάς. Μετά από μερικές ώρες, οι εκδρομείς ολοκλήρωσαν το ταξίδι με ασφάλεια και ενθουσιασμένοι από την μεθυστική εμπειρία ζωής, ανανέωσαν το ραντεβού για τις επόμενες εξορμήσεις!