Σάββατο, Ιούλιος 27, 2024
Follow Us
NAOUSSA TAEKWON-DO: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ & ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το αγωνιστικό πρόγραμμα 2023-2024 για το Taekwon-do της Νάουσας, με τον Σύλλογο να γυρίζει από το 1ο Kids Cup Sarisa Paionias με χαμόγελα και μετάλλια.

Οι φιλικοί αγώνες που είχαν ως κύριο στόχο την διάδοση του αθλήματος, διεξήχθησαν την Κυριακή 2 Ιουνίου στην Αξιούπολη Κιλκίς με την συμμετοχή 180 αθλητών από 11 Σωματεία της Βορείου Ελλάδος.

Το Taekwon-do της Νάουσας έλαβε μέρος στην διοργάνωση με δέκα αθλητές γεννηθέντες από το 2012 έως και το 2018, οι οποίοι αγωνίστηκαν στα sparring υπό την καθοδήγηση του προπονητή Δημητριάδη Παναγιώτη. Τα ονόματα των αθλητών με αλφαβητική σειρά: Αντιφάκος Κωνσταντίνος, Γεραντίδης Αντώνιος, Θωμίδης Δημήτριος, Καρυπίδης Ιωάννης, Κοσμίδου Ξανθίππη-Σταυρούλα, Κοσμίδου Παρασκευή-Ελευθερία, Μελικούδης Βάϊος-Σταύρος, Στουμπιάρης Αντώνιος, Στουμπιάρης Ιωάννης και Χατζητρύφων Δημήτριος. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, κέρδισαν τις εντυπώσεις με την εμφάνιση τους και βραβεύτηκαν με το μετάλλιο των αγώνων, χωρίς να υπάρχουν νικητές και ηττημένοι διότι απλούστατα δεν υπάρχει ήττα στον ευγενή, υγιή και καθαρό ερασιτεχνικό αθλητισμό, στον οποίο την μεγαλύτερη αξία καταλαμβάνει η συμμετοχή στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι!!!